Entrevista bomba de l’ex d’Alejandro Sanz: “He plorat i cridat plena de còlera”

El divorci d’Alejandro Sanz i Raquel Perera continua generant titulars. Després de moltes especulacions, l’exdona del cantant ha concedit una entrevista a la revista ¡Hola! que acapara la portada. Com és que s’ha decidit a parlar-ne? “Necessitava tancar una etapa abans d’obrir-ne una nova. I tancar-la en pau, amb la consciència tranquil·la”.

Alejandro Sanz i Raquel Perera en una foto d'arxiu  Europa Press

 Europa Press

És el primer cop que dona la seva versió, en una conversa sincera que aprofita per deixar clar que vol mirar cap al futur: “La família que vam construir junts ha superat els meus somnis i expectatives. Els meus fills estan fets de molt amor”, afirma fent referència als dos nens que tenen en comú, Dylan de nou anys i Alma de sis. 

Formaven una parella maca, després de tants anys, per la qual cosa li fa tant de mal que hagin acabat en una batalla judicial per la custòdia i la pensió: “Crec que la nostra història d’amor no es mereixia un final amb jutges“.

Raquel Perera concedeix una entrevista   '¡Hola!'

Raquel Perera concedeix una entrevista / ¡Hola!

Finalment han aconseguit arribar a un acord, després d’un procés molt dolorós: “He plorat i he cridat a soles per treure tota aquesta còlera que em posseïa… He volgut odiar Alejandro, encara que és cert que no ho he aconseguit”. Una història sense final feliç que, almenys, ha acabat en acord amistós. 

Nou comentari