El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La parella d’Al Pacino el deixa per ser “massa vell i garrepa”
  • CA

Al Pacino va acudir a la gala dels Oscars tot sol, sense la companyia de la seva xicota. Això va fer sospitar, ja que és habitual que l’actor assisteixi als photocalls amb l’actriu. S’havien separat després de dos anys de relació? Avui ha estat ella mateixa, Meital Dohan, qui ho ha confirmat en una entrevista a una revista israeliana.

La dona, de 39 anys menys que el prestigiós actor, hauria decidit trencar amb ell per la diferència d’edat: “És difícil estar amb un home tan vell, fins i tot Al Pacino. Vaig intentar negar-ho, però ara ja és un home gran, per ser sincera. Així que, fins i tot amb tot el meu amor, la història no va durar”. 

Admet que sortir amb una estrella d’aquest nivell ha estat “un honor”. Ara bé, reconeix que no tot era perfecte: “M’ha mostrat el seu costat més garrepa: “Com puc dir cortesament que no li agradava gastar diners? Només em va regalar flors”.

Al Pacino i Meital Dohan Europa Press

Al Pacino i Meital Dohan / Europa Press

Haurien decidit tallar pocs dies abans dels premis Oscars: “Vam tenir una gran discussió i vaig decidir trencar, però confio que podrem seguir sent amics. L’estimo i l’aprecio, m’alegro d’haver format part de la seva vida i d’haver estat al seu costat quan m’ha necessitat”.

Van començar a sortir quan Al Pacino va trencar amb l’actriu argentina Lucila Solà, amb qui va sortir pràcticament una dècada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa