El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aitana d’OT es compra un xalet a Madrid de 750.000 €
  • CA

Aitana Ocaña ha estat la gran triomfadora de les últimes edicions d’Operación Triunfo. La catalana ha aconseguit fer-se un lloc en el món de la música i continua triomfant amb temes que ràpidament es converteixen en hits. A més a més, també és feliç a la vida personal de la mà de l’actor d’Élite Miguel Bernardeau. Fa gairebé dos anys que surten, una relació estable que consoliden cada dia més.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Houstiton tenemos un problemita

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

 

L’últim pas de la cantant ha estat, de fet, traslladar-se a Madrid. ‘Diez Minutos‘ explica en exclusiva que Aitana s’ha comprat un xalet molt a prop de la casa familiar del seu xicot, una adossada antiga que tindria previst reformar completament. El preu? 750.000 €, el que pagarà a poc a poc després de demanar una hipoteca de 600.000 €.

La casa té 270 metres quadrats dividits en tres plantes. Els principals atractius? El jardí i dues terrasses molt grans. La cantant tindria previst traslladar-se allà quan acabin les reformes, segurament acompanyada de Miguel Bernardeau. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax) el

 

Una nova vida a Madrid amb casa pròpia, després d’un temps vivint de lloguer a la casa de l’actriu Blanca Suárez. Aitana aposta per la relació amb Miguel i també per potenciar encara més la seva carrera musical. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa