El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ainhoa Arteta: “He plorat de dolor, ràbia i por en un 2021 molt dur”
  • CA

Ainhoa Arteta té moltes ganes de deixar enrere un 2021 que no ha estat bo amb ella. El coronavirus va afectar moltíssim la seva salut i, posteriorment, va haver d’ingressar a l’hospital per una infecció que va derivar en l’amputació de dos dels seus dits. La soprano també ha patit en la vida sentimental, tenint en compte que s’ha separat del marit després de cinc anys junts. Avui ha volgut reflexionar sobre tot el que ha passat en un post a Instagram molt emotiu i punyent.

La cantant es recupera de tot plegat a Sant Sebastià, des d’on ha compartit un missatge d’esperança: “Guanyaré. Adéu, 2021. Per fi ens dius adeu. M’has canviat la vida així de sobte, sense esperar-ho. Has posat a prova la meva paciència i la meva resistència. Has posat la meva vida en un precipici. Has provat les meves forces més enllà del suportable. M’has fet plorar de dolor, de ràbia, de por i de vertigen. He conegut la traïció, la decepció, la deslleialtat, la por i la soledat. He hagut de tornar al punt de sortida amb una motxilla cada vegada més carregada, però no m’he rendit. He fet servir el silenci com a escut davant de l’ofensa i vaig buscar la meva força interior per nedar a contracorrent. M’he aixecat sempre després de cada ensopegada, de cada recaiguda i de cada decepció”.

Ainhoa Arteta fa balanç del 2021 - Instagram
Ainhoa Arteta fa balanç del 2021 / Instagram

Un any que sembla que ha tingut encara més problemes dels que ja se sabien. Com dèiem, però, ella segueix mantenint-se optimista: “2021, aquí estic encara que no t’ho esperaves. T’he derrotat jo a tu, al final, en les teves últimes hores. Jo dono la benvinguda al meu futur i segueixo en marxa. Arribaré a la meta i al cim. Mira lluny, molt lluny i més lluny. Guanyaré. Estic convençuda que el 2022 serà l’any de l’esperança, de la il·lusió i de la recuperació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa