Primeres fotos d’Ainhoa Arteta després de sis dies en coma

Els 'paparazzi' han aconseguit les primeres imatges de la soprano, que apareix molt desmillorada físicament

Mai no s’havia parlat tant d’Ainhoa Arteta. La soprano és a primera línia mediàtica per la separació poc amistosa del marit i pels problemes de salut que l’han tingut en coma induït, ingressada a l’UCI i que han provocat que l’hagin hagut d’amputar dos dits. Té els reporters a sobre, pendents de la seva recuperació i també de les novetats en el seu divorci. I, d’igual manera, els fotògrafs l’han perseguit fins que han aconseguit la primera fotografia de la cantant després de l’estada a l’hospital. La revista Semana i la Lecturas publiquen unes imatges d’Arteta preses el mateix dia en les que se la veu sola, una mica decaiguda i empitjorada físicament.

Les revistes capten la primera foto de la soprano després dels problemes de salut / Semana i Lecturas

A més a més, expliquen que duu unes sabates ortopèdiques pensades per facilitar la recuperació. En aquests moments es troba al País Basc, concretament a la casa familiar en la que s’està refugiant d’aquest malson. Ella mateixa reconeix que ha travessat un moment molt complicat que podria haver posat fi a la seva vida. Ara se centra en descansar i desconnectar, tot preparant-se a poc a poc per una tornada als escenaris molt esperada en la que, de ben segur, li envien tot el seu suport.

Les càmeres de Sálvame s’han traslladat fins allà i han trobat el seu pare, qui ha explicat que han fet un “pacte de silenci” per no donar molts detalls a la premsa. No obstant això, ha volgut tranquil·litzar tothom i ha assegurat que Ainhoa s’està recuperant “molt i molt bé”. Una persecució mediàtica de la que la soprano no s’ha pronunciat. De moment s’ha centrat en agrair l’estima i la preocupació als seus seguidors, una tècnica amb la que pretén que els ànims es calmin i que es relaxi l’expectació mediàtica que s’ha generat al seu voltant.

Nou comentari