El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres fotos d’Ainhoa Arteta després de sis dies en coma
  • CA

Mai no s’havia parlat tant d’Ainhoa Arteta. La soprano és a primera línia mediàtica per la separació poc amistosa del marit i pels problemes de salut que l’han tingut en coma induït, ingressada a l’UCI i que han provocat que l’hagin hagut d’amputar dos dits. Té els reporters a sobre, pendents de la seva recuperació i també de les novetats en el seu divorci. I, d’igual manera, els fotògrafs l’han perseguit fins que han aconseguit la primera fotografia de la cantant després de l’estada a l’hospital. La revista Semana i la Lecturas publiquen unes imatges d’Arteta preses el mateix dia en les que se la veu sola, una mica decaiguda i empitjorada físicament.

Les revistes capten la primera foto de la soprano després dels problemes de salut / Semana i Lecturas

A més a més, expliquen que duu unes sabates ortopèdiques pensades per facilitar la recuperació. En aquests moments es troba al País Basc, concretament a la casa familiar en la que s’està refugiant d’aquest malson. Ella mateixa reconeix que ha travessat un moment molt complicat que podria haver posat fi a la seva vida. Ara se centra en descansar i desconnectar, tot preparant-se a poc a poc per una tornada als escenaris molt esperada en la que, de ben segur, li envien tot el seu suport.

Les càmeres de Sálvame s’han traslladat fins allà i han trobat el seu pare, qui ha explicat que han fet un “pacte de silenci” per no donar molts detalls a la premsa. No obstant això, ha volgut tranquil·litzar tothom i ha assegurat que Ainhoa s’està recuperant “molt i molt bé”. Una persecució mediàtica de la que la soprano no s’ha pronunciat. De moment s’ha centrat en agrair l’estima i la preocupació als seus seguidors, una tècnica amb la que pretén que els ànims es calmin i que es relaxi l’expectació mediàtica que s’ha generat al seu voltant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa