El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La soprano Ainhoa Arteta, sis dies en coma induït
  • CA

Ainhoa Arteta ha trencat el seu silenci. Aquests últims dies s’ha parlat molt de la soprano, de qui s’ha filtrat la seva separació i els problemes de salut. Deien que havia patit un infart i que, en conseqüència, els metges li havien hagut d’amputar dos dits. Fins ara no havia dit res al respecte, però la periodista Beatriz Alcázar ha aconseguit parlar amb ella a ABC: “Ainhoa va començar a trobar-se malament, va acudir a Urgències i li van diagnosticar un còlic nefrític. Van haver d’intervenir-la per extirpar la pedra, amb tan mala sort que el seu estat de salut va empitjorar i van haver de traslladar-la a l’UCI”. Ella mateixa explica que va estar ingressada durant sis dies en coma induït i que, com a conseqüència de la intubació, van haver de tallar-li part del dit índex de la mà dreta i un dit del peu dret: “El més important és que em vaig salvar i el 26 de juliol vaig tornar a néixer. Ara tinc ferides de guerra, però entendré que la meva prioritat és cuidar-me sencera. La resta m’és igual”.

Sobre la seva separació, la que arribava dos anys després de la boda, no ha volgut fer cap comentari. La cantant soprano no té sort en l’amor, tenint en compte que s’ha separat en quatre ocasions. Ara se centra en recuperar-se de les ferides i també de la seva situació sentimental. Els seus fans han omplert el perfil d’Instagram de missatges d’ànims i bons desitjos, molt afectats en veure tot el que ha hagut de passar la seva cantant preferida aquests últims mesos.

Ainhoa Arteta no ha compartit cap missatge a la xarxa i tampoc no ha aparegut a televisió. De moment se centra en recuperar-se a poc a poc i la seva agència de representació ha enviat un comunicat en el que demana a la premsa que deixi de parlar d’ella sobre els presumptes problemes que hauria tingut amb l’ex.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa