El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Matías Urrea, marit d’Ainhoa Arteta, planta ‘Sábado Deluxe’ a última hora
  • CA

Ainhoa Arteta està sent actualitat total aquestes darres setmanes, tant pels greus problemes de salut que ha patit com per la seva recent separació del militar Matías Urrea, amb qui es va casar fa dos anys i amb qui ha decidit terminar la relació. I ell precisament era un dels principals convidats del programa ‘Sábado Deluxe’, de Telecinco, aquest dissabte, on anava a donar una entrevista parlant de la soprano i de com va ser la seva relació, que molts qualifiquen de “tòxica”.

Segons ha confirmat Terelu Campos al programa ‘Viva la vida’, on treballa de tertuliana, Matías Urrea va decidir no assistir finalment al ‘Deluxe’, un fet que suposa un contratemps important per al programa de ‘La fábrica de la tele’: “El que ha passat és que, el Ministeri per al qual ell treballa, no ha vist bé aquesta entrevista o no tenia l’autorització pertinent”. “No és perquè ell hagi recapacitat o s’ho hagi pensat millor. Ell està fent tot el possible per a venir el cap de setmana que ve. Però, en aquest moment, per la mena de feina que té, en un Ministeri, no l’han autoritzat”, ha continuat aclarint Terelu Campos.

Teresa Bueyes i María Patiño | Europa Press

Durant el programa ‘Sabado Deluxe’, la seva advocada, Teresa Bueyes, ha explicat perquè Matías no hi ha assistit finalment: El seu àmbit laboral li ha recomanat que no acudeixi a la televisió: “Ha estat assessorat sobre els riscos que podria implicar-li en la seva carrera professional”, ha explicat a la presentadora del programa, María Patiño.

El programa, però, té una entrevista prèvia que va ser gravada amb el consentiment de Matías Urrea però que no pot ser emesa. Malgrat això, el militar ha donat el consentiment perquè els col·laboradors del ‘Deluxe’ l’escoltin i treguin les seves pròpies conclusions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa