El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres paraules d’Ainhoa Arteta sobre el seu estat de salut
  • CA

Ainhoa Arteta és protagonista de l’actualitat des de fa un parell de dies, quan es filtrava que havia decidit separar-se del seu marit dos anys després de la seva boda. A aquesta mala notícia personal, se li sumava un estat de salut delicat: la soprano estava ingressada un mes per culpa d’una infecció al ronyó de la que no acabava de recuperar-se. Un cop van donar-li l’alta, però, la revista Semana assegurava en exclusiva que Ainhoa havia patit un infart i que, en conseqüència del llarg temps que havia estat sense batec, un parell de dits se li havien necrosat. Tothom es feia ressò de l’amputació de les extremitats de la cantant, que no s’havia pronunciat al respecte fins ara.

És també la revista Semana qui publica les primeres paraules d’Arteta sobre el seu estat de salut delicat. El mitjà diu que han pogut saber que Ainhoa Arteta es troba a Bilbao “recuperant-se i amb un estat anímic bastant baix”. La soprano estaria molt enfadada amb alguns mitjans de comunicació que han publicat informacions molt cruels amb ella, tot acusant-la de “no tractar bé” al seu marit. Des del seu entorn asseguren que Ainhoa “no es detindrà” a l’hora de defensar el seu honor i intimitat. És per això que hauria enviat a la revista un comunicat: “Davant de les notícies que s’estan publicant en diversos mitjans de comunicació sobre la situació d’intimitat personal i de l’estat de salut físic de la soprano, Ainhoa Arteta, que estan dient d’ella falsedats, valoracions i/o imatges que atempten o que poden atemptar contra la seva dignitat, honor i intimitat com a persona i artista, es fa expressa recerca de l’ús de drets que l’emparen en tots els ordres jurisdiccionals, fins i tot el miliar si fos necessari”.

Ainhoa Arteta, en una foto d'arxiu / Europa Press
Ainhoa Arteta, en una foto d’arxiu / Europa Press

Amb aquestes paraules deixa clar que part de tot el que s’ha escrit sobre ella no és del tot cert, encara que no entra en detalls. En el seu perfil d’Instagram va pronunciar-se sobre l’ingrés per culpa de la infecció al ronyó, però no ha confirmat encara el divorci, l’infart o l’amputació d’alguns dits. Molts dels seus fans es pregunten quin és realment el seu estat i per què es mostra tan enfadada amb les notícies que s’estan publicant. Una preocupació que seguirà latent fins que la soprano no aclareixi realment com està.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa