El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ágatha Ruiz de la Prada critica l’ex a televisió: “Estava acostumada a una cosa més passional”
  • CA

Només han passat un parell de dies des que es filtrés la ruptura d’Ágatha Ruiz de la Prada i Luis Gasset, que han decidit separar-se un any després de començar. Un temps suficient per a la dissenyadora, que ha acudit al Deluxe per revelar intimitats sobre la seva relació.

“Li agafava de la mà i encara sentia alguna cosa… però molt menys. Luis ha estat educat, guapo i un regal, però no tornaria amb ell. Ha estat com un somni, súper romàntic al principi. No ha passat res dolent i el final ha estat impressionant, tant de bo seguim sent amics perquè la ruptura ha estat per coses subtils. Tècnicament l’he deixat jo, però crec que ell no estava tant enamorat com m’hauria agradat”, deia al principi.

El problema? La falta de passió: “Amb Pedro J. i amb Luismi vaig començar a conviure mol aviat i no ens separàvem mai. I Luis només volia que ens veiéssim dos o tres dies a la setmana. Jo estic acostumada a una cosa més passional... Era molt tranquil i no es volia comprometre. Ara bé, va ser tot molt romàntic”.

Ágatha Ruiz de la Prada parla de les seves exparelles a televisió / Telecinco

Ara bé, aviat va començar a parlar del seu altre ex, Luismi: “Ell ha aconseguit ser amic meu malgrat les cabronades que m’ha fet. Té art amb les dones”. Ara bé, s’ha mostrat molt enfadada després de veure’l als toros amb Samira, una extronista de MYHYV molt més jove que ell: “És una dona tremebunda. Hauria de saber que Luismi abans de convidar-la a ella em va trucar a mi i com que li va dir que no, va trucar-la a ella. A més a més, no em crec que ella hagi anat als toros amb un senyor que no coneix de res sense saber qui és perquè sí. No me la crec. Ella no és molt fina, que diguem… Però suposo que no és una cosa dolenta, tenint en compte que l’ordinariesa està de moda”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pitxolí a maig 09, 2021 | 20:48
    Pitxolí maig 09, 2021 | 20:48
    ¿No és també molt ordinari, això de contar aquestes coses públicament?
  2. Icona del comentari de: fat boy a maig 10, 2021 | 02:39
    fat boy maig 10, 2021 | 02:39
    Que posa en el seu DNI?, i no em refereixo a Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa