El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un actor d’El Internado denuncia estar rebent insults onze anys després del final
  • CA

El Internado va ser una de les sèries revelació de la millor època de la ficció d’Antena 3. Amb més d’una desena de premis i una crítica excel·lent, la producció espanyola torna a estar d’actualitat en confirmar-se que s’estrenarà un reboot el mes vinent. Arran d’això, els actors que van protagonitzar les set temporades han rebut molts comentaris al respecte. Positius i també negatius, com és el cas de Daniel Retuerta.

L’actor que va interpretar a Roque acaba de reconèixer que encara rep insults pel seu paper en el drama: “Tu, nan de m… Estan fent un nou Internado i espero que aquí no es carreguin a gent com has fet tu, desgraciat”. Això es pot llegir en la captura de pantalla que ha publicat, un missatge privat que ha encès els seus seguidors.

Cansat que el culpin personalment de la mort d’una de les protagonistes, ha esclatat: “Són 11 anys amb missatges com aquest. No és un cas aïllat, però no els publico tots perquè plorar tota l’estona tampoc no és agradable. És que té collons… Si una persona confon realitat amb ficció, s’haurà d’assumir que ha vist la sèrie. Llavors, què fa parlant amb un mort?”.

Uns missatges que ha volgut denunciar, fart d’un assetjament que no cessa més d’una dècada després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa