Cicle Formatiu: Guia i Promoció Turística especialitzat en Enoturisme

Amb unes jornades de portes obertes presencials amb grups reduïts els dies 17 d’abril i 15 de maig

L’Institut d’FP d’Enoturisme presenta una adaptació curricular per al curs 2021/22: El cicle de Guia, informació i assistència turística tindrà un desenvolupament amb un Perfil Professional d’Enoturisme.

Els alumnes tindran una doble titulació, d’una banda el Títol oficial de tècnic superior en Turisme però a més, incorporem l’especialització enoturística amb continguts com el Tast Enoturístic, els maridatges, la vinculació i el reconeixement d’altres productes de Km0 per oferir-nos singularitat territorial i foment del desenvolupament enoturístic.

Aula in-company, Escola d’Enoturisme

Des de l’Institut d’FP tenim l’objectiu d’estar al costat del sector empresarial, d’apropar cada vegada més la formació dels nostres alumnes a la realitat empresarial. Per això treballem 3 línies:

  • Pràctiques amb modalitat DUAL. 1000 hores de pràctiques remunerades.
  • Docents experts del sector, la formació que realitzen al centre és la seva pròpia activitat professional.
  • Incorporació del Perfil professional d’Enoturisme, dotant el currículum de  198 hores que permetran desgranar continguts, ampliar coneixement i augmentar les opcions reals d’ocupació dels nostres alumnes.

L’Institut d’FP d’Enoturisme treballa per a la Promoció Turística dels territoris, i en aquests propers anys serà una gran oportunitat ja que es tracta d’un turisme cultural amb el factor enològic i els cellers com a elements primordials. Però també són importants la resta d’actors del territori: Restaurants, allotjaments, espais patrimonials, cultura, paisatge, història, que responen a diferents públics amb interessos diversos.

Per poder conèixer el centre, explicar amb detall tots els projectes i presentar als nostres docents hem preparat unes JORNADES DE PORTES OBERTES PRESENCIALS amb grups reduïts els dies 17 d’abril i 15 de maig. CLICA AQUÍ PER RESERVAR PLAÇA

Nou comentari