El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Parlem arriba al País Valencià en aliança amb la nova operadora Aproop
  • CA

Parlem Telecom arribat al País Valencià en aliança amb l’operadora Aproop, que segons el conseller delegat de la nova companyia, Octavi Sánchez, es diferencia de la resta pel servei al client: “Un servei de proximitat, que permet que el client pugui parlar en el seu idioma o interactuar amb serveis digitals en la seva llengua“. És la filosofia que comparteix amb la catalana Parlem, líder del projecte d’operadores regionals de proximitat a la qual s’integra Aproop.

Sánchez assegura que Aproop no es conforma a establir-se com a companyia de telecomunicacions convencional, sinó que els seus objectius van més enllà de la tasca exclusivament empresarial i passen per “transcendir el concepte tradicional que es té d’una operadora” per esdevenir una “eina vertebradora del territori amb una llengua compartida i una realitat diversa”.

Durant l’acte de presentació que s’ha celebrat aquest dimecres a l’Ateneu Mercantil de València, Sánchez ha explicat que la firma valenciana vol consolidar-se com a un “agent cohesiu entre castellonencs, valencians i alacantins, desenvolupant accions de promoció dintre dels àmbits cultural i social” per tal de “contribuir al desenvolupament de la nostra terra i la nostra gent i impulsar l’economia preservant la nostra cultura i fomentant l’ús de la nostra llengua”. Amb la finalitat d’assolir tots aquests propòsits, el màxim responsable de l’operador ha recalcat que és fonamental “treballar colze a colze amb les institucions, les diferents administracions i les entitats culturals del nostre àmbit territorial”. A hores d’ara, Aproop compta amb més de 10.500 clients d’internet i 10.600 de mòbil.

La nova companyia es presenta com a part del procés de consolidació i expansió de Parlem, que va sortir a borsa el passat 22 de juny amb una estratègia fonamentada en unir-se a companyies locals d’altres territoris de l’estat espanyol i d’Europa per seguir amb el seu model de proximitat i suport a la cultura i llengua autòctona de cada territori.

Herminio Ruiz, director de tecnologies de la informació d’Aproop, ha especificat que la companyia “és un operador amb xarxa pròpia i amb acords amb altres operadors que li permeten tenir la màxima cobertura a tot l’estat espanyol i l’accés la tecnologia més moderna”. Ruiz ha aclarit que “Aproop treballa sobre la xarxa de telefonia mòbil de Yoigo i Orange i, per tant, disposa de la mateixa cobertura que ofereixen aquests operadors a nivell de l’estat espanyol, el que li permet cobrir tot el territori”. De fet, en virtut dels acords signats pel grup Masmóvil amb Telefónica, també es presta accés a la cobertura de Telefónica a aquelles zones on la d’Orange i Yoigo és insuficient. “A nivell internacional” ha afegit Ruiz, “es dona la mateixa cobertura amb què compta el grup Masmóvil gràcies al servei de roaming, que permet navegar fora del país”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juliol 09, 2021 | 08:03
    Ricard juliol 09, 2021 | 08:03
    Perquè respectin la nostra llengua cal muntar les nostres empreses. Als 70 amb Franco passava el mateix. Estem com aleshores, però amb moltes lleis, represaliats, dèficit fiscal, concòrdia i magnanimitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa