Nova benzinera de l’empresa propietària de Petrolis Independents

Petro7, l’empresa propietària de Petrolis Independents, fa un pas més en la seva expansió i obre aquest dijous 28 d’octubre una benzinera nova a Navarcles (El Bages), que donarà servei les 24h amb màquines automàtiques. Estarà situada al carrer del Tèxtil d’aquesta població de la Catalunya Central. Com la resta de benzineres de l’empresa, oferirà combustible d’alta qualitat a baix cost.

Amb aquesta obertura, el grup català assoleix la dotzena de benzineres a arreu del país. Terrassa, Montblanc, l’Ametlla del Vallès, Vic, Tàrrega, Centelles, Mollerussa, Torroella de Montgrí, les Franqueses del Vallès, Bescanó i ara Navarcles, completen l’oferta comercial del grup. El març de 2014, a L’Ametlla del Vallès, al polígon industrial Mas Dorca, començava a operar la primera de les benzineres de Petro7. I ara, disset anys després, el grup continua l’expansió i demostra que comença a superar la crisi de la Covid-19, que durant el 2020 va patir una caiguda dràstica del consum de combustibles a causa de les restriccions de mobilitat.

En el cas de Navarcles, la benzinerà serà Petro7, una marca del grup de benzineres independents Petrolis Roset SL. De fet, Petro 7 té també la franquícia Petrolis Independents.

Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que des del primer dia tributa tots els seus impostos a Catalunya i que destina una part dels beneficis a projectes que treballen perquè el país assoleixi la independència com a garantia de progrés social i econòmic del país i una millor qualitat de vida per als seus ciutadans.

Aquest juliol passat, Petrolis Independents va passar a gestionar una benzinera ubicada a Mont-ras que fins ara estava en mans de CEPSA-Repsol, empresa dominant al sector a l’Estat espanyol. Té una ubicació privilegiada en estar situada entre Palamós i Palafrugell. CEPSA n’havia tingut la concessió durant els darrers anys, però en vèncer el contracte de lloguer els propietaris han preferit llogar-la a l’empresa que lidera Jordi Roset.

Comentaris

  julián Octubre 27, 2021 | 20:22
  únicamente para coches y motos indepes. no reposto ahi ni harto d vino
   Pep Octubre 27, 2021 | 20:32
   Ni falta que fots.
   fat boy Octubre 27, 2021 | 20:49
   Que has de repostar si els espanyols aneu en burro. Com no venguin sacs de garrofes, pel burro i per tu, vull dir.
   La teva mare va a posar gasolina pel seu satisfayer… Octubre 27, 2021 | 21:02
   Ruc!
  Tano Octubre 27, 2021 | 20:31
  Benvinguda sia.
  Luisnomeacuerdo Octubre 27, 2021 | 21:12
  Notición chati, notición, le he visto en la BBC en su edición en catalán.
  HO TÉ TOT. Octubre 27, 2021 | 21:36
  La de VIC funciona genial. Jo hi vaig sempre. Una vegada vaig marxar sense posar la benzina i com que teni el ticket, dies després vaig trucar al nº tf. i molt amablement m'ho van resoldre. Em va anar perfecte. Bé de preu i bona benzina.
  Pep Octubre 28, 2021 | 01:20
  Per quan una a Barcelona Ciutat???
  MHP Octubre 28, 2021 | 08:28
  Ostia, El Mon fent publicitat gratuïta, clar, que depèn de que i, sobretot, de qui. Acaban d'obrir un paki sota casa meva, podeu publicar-ho també, si us plau?
  Aigualit Octubre 28, 2021 | 08:29
  Gràcies per la informació, ja se on NO tinc que parar a fer bencina
  Aquest article no és una notícia Octubre 28, 2021 | 10:04
  Per què aquest claríssim espai publicitari es mostra com “més notícies”?.
  Pau Octubre 28, 2021 | 15:46
  No sabia que abrir una gasolinera era una noticia tan importante,en la lo s últimos años han abierto en Catalunya casi cien gasolineras y no había visto que lo pusieran aquí,será porque no son independientes.

Nou comentari