El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eines Pimec renuncia a impugnar les eleccions a la patronal
  • CA

Eines Pimec ha decidit no presentar batalla a la patronal i no impugnarà les eleccions del passat 23 de febrer, en què la candidatura liderada per Pere Barrios va obtenir el 19% dels vots davant de la candidatura continuïsta d’Antoni Cañete. Així ho ha anunciat en un comunicat, en què posa de relleu que la candidatura va detectar “diverses deficiències en el procés electoral que el dia 19 ja es van denunciar davant la Junta Electoral”. Eines Pimec explica que le dia de les eleccions es van produir diverses irregularitats: “expulsió d’un membre de la comissió Dona-Empresa per ésser membre de la candidatura d’Eines Pimec; confirmació de l’absència del secret de vot en el vot delegat, especialment pel que fa referència als vots col·lectius; confirmació de l’existència d’actes de campanya previs a la proclamació oficial de les candidatures, i finalment, la no disposició del cens electoral per corroborar la veracitat i quantitat del vot col·lectiu”.

Malgrat tot, conclou el breu comunicat, “no impugnarem judicialment, tot i confirmar el mal estar de molts empresaris i les greus deficiències”. I fa un emplaçament a la junta actual “que faci els canvis corresponents per fer el procés electoral
més transparent i democràtic per a futures convocatòries”.

Fonts del a candidatura Eines Pimec, que ha comptat amb el suport de l’ANC i d’Eines de País, expliquen a El Món que “en els propers dies mantindrem reunions exploratòries” sobre la possibilitat d’impulsar una nova patronal que reculli el sentiment independentista, o bé potenciar Anem per Feina, patronal independentista que funciona des del desembre del 2019.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Una altra vegada l'estrany llenguatge d'Aguilera la pastissera a març 02, 2021 | 13:41
    Una altra vegada l'estrany llenguatge d'Aguilera la pastissera març 02, 2021 | 13:41
    Com va a impugnar hi res un paio que només ha tingut un suport del 19% de vots. Titula diferent, pastissera, com ara: Eines Pimec accepta la seva derrota, o, Eines Pimec accepta la victòria del seu oponent.
  2. Icona del comentari de: Rocacorba a març 02, 2021 | 21:11
    Rocacorba març 02, 2021 | 21:11
    Anem per Feina !. Es natural que guanyi el senyor que hi porta tota la vida. Es el que te la relacio. Ademès, deu haver fet us, a part del cens, de moltes influencies, desprès de tants anys a la Patronal. Jo le sentit parlar, i catala, catalá, mira, ja m'enteneu, no ?. Secret del vot delegat ?. Vots colectius ?. Ha utilitzat tota la infraesctrutura de l'empresa, que es de tot. Ha jugat amb avantatge. Pro, crec, i espero, que amb una bona oposiciò, sembla que se sabran mooltes cooses. Tanto nano ! !. Ep, mica en mica ! !.
  3. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a març 03, 2021 | 10:23
    uno que vive en Tabarnia març 03, 2021 | 10:23
    normal, es el mes semblant al conegut SINDICATO VERTICAL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa