El músic Pau Riba té càncer de pàncrees. Ho ha anunciat obertament aquest dimarts en un post al seu Facebook, en què es lamenta dels mesos que han trigat a donar-li el diagnòstic de la malaltia i que va “tard”. En un text descarnat i alhora agraït amb els amics que li estan donant suport per afrontar el tràngol.

Després de sis mesos adoloridíssim i amb la doctora de capçalera apuntant erròniament a dolor psicosomàtic, el mes passat vaig aconseguir finalment ser hospitalitzat amb un diagnòstic de càncer de pàncrees. No pot ser extirpat, diuen, per ara i tal com està, vas tard”, explica en el post a Facebook.

Ara que té el diagnòstic, Pau Riba concreta que està fent quimioteràpia i que també fa un tractament “d’hipertèrmia” i també “uns xutes de vitamina c en dosis altes a l’Institut Khuab”. Aquest és el tractament que el té “esperançat”, tot i que li “molava més” la idea que el curessin “amb freqüències sonores, per ara tampoc és possible”.

En un plànol més personal, admet que molts amics li han dit que el veuen “molt prim”, encara que menja “seguint escrupoloses pautes dietètiques”, però que malgrat així perd perd “un parell de quilos setmanals”.

Davant d’aquesta situació extrema, Riba dona les gràcies a una llarga llista d’amics que són els que li estan donant suport per transitar per aquesta situació. I després continua amb un agraïment a l’Aina Marc. “Per apeixar-me amb llet materna des de fa més d’un mes i a l’@arnauvader per punxar-me el braç a l’hospital i a casa”. “I a tots els qui m’heu visitat o m’heu fet arribar el vostre amor. I a La llanera solitària per acompanyar-me en les dures i en les más dures. A tots i a cadascun moltes gràcies per aconseguir que tot això deixi de ser foscor extrema. Visca el foc!”, acaba.

Comentaris

    Català Desembre 08, 2021 | 08:35
    Em sap greu, de debó. Aquesta malaltia no té remei, és cosa sabuda.
    Ricard Desembre 08, 2021 | 15:08
    Malgrat anar tard li desitjo una recuperació ràpida i el menys sacrificada possible.

Nou comentari