El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els clàssics del rock català, en un gran concert de Ruc’n’Roll al Teatre Cúpula Arenas
  • CA

Els Ruc’n’Roll, que actualment compten amb el guitarrista Pemi Rovirosa (Lax’n’Busto), porten els grans clàssics del rock català al Teatre Cúpula Arenas (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385) en un concert de tribut que es farà aquest divendres, 15 de desembre, a les 21.00 hores.

Aquest grup va néixer per reivindicar els grans clàssics del rock català de bandes tan com Sau, Els Pets, Sangtraït, Sopa de Cabra o Gossos, encara que també s’atreveix amb estils més reivindicatius com l’ska de Brams o Obrint Pas i alguna sorpresa més. La banda tindrà l’actuació estel·lar de Pemi Rovirosa (fundador i guitarrista de Lax’n’Busto) i Jordi Gas (baixista a Sau Jarabe de Palo). Completen la formació Eric Alés a la veu i a la guitarra acústica, Maria Qué als teclats, Xavi Veres al baix elèctric i Joni Witzi (fundador del projecte) a la bateria.

Una actuació de Ruc'n'roll, el grup que porta als escenaris dels Països Catalans cançons mítiques del rock català / Marc Duran
Una actuació de Ruc’n’Roll, el grup que porta als escenaris dels Països Catalans cançons mítiques del rock català / Marc Duran

Els darrers anys, Ruc’n’Roll ha actuat per tota la geografia catalana, les Illes Balears, el País Valencià i Andorra, compartint escenari amb grups com Els Catarres, Mishima, Mazoni, Búhos o Joan Garriga. I també han comptat amb la participació d’alguns dels protagonistes històrics del rock català, com Pemi Fortuny i Jimmy Piñol (també de Lax’n’Busto), Francesc Cuco Lisicic i Jaume Soler, Peck,(Sopa de Cabra), Lupe Villar(Sangtraït), Francesc Ribera Titot (Brams), així com les Llufes (les mítiques coristes d‘Els Pets), Annabel Gavaldà i Asun Molina.

Tota la programació de les festes de Nadal al Teatre Cúpula Arenas Barcelona

El concert de Ruc’n’Roll forma part la programació especial per a aquestes festes de Nadal del Teatre Cúpula Arenas Barcelona, que inclou l’espectacle familiar Oliver Twist un total de 8 xous de bandes tribut, tres sessions d’El Bingo Musical – Christmas Edition, amb David Moreno, l’actuació de l’artista infantil Luli Pampín i una funció especial de Navidad con Toni Moog.

Els concerts tributs comptaran amb bandes com Abbey Road amb The Beatles Show (16 de desembre), The Man Who Sold The World – David Bowie (21 de desembre), Sinatra– Babalu Band (28 de desembre), Queen Forever (29 de desembre), Abba The New Experience (31 de desembre) i Greg Miller– Elvis Presley (6 de gener).

Més informació i venda d’entrades a teatrecupulaarenas.com

Comparteix

Icona de pantalla completa