Marc Ribas buscarà aquesta nit la terrassa amb més encant del Maresme. Torna Joc de cartes a TV3 amb un altre programa després de l’estratègia ferotge de les dues últimes emissions. En aquesta ocasió, el vídeo promocional ja deixa caure que hi haurà teca i mala hòstia. La sorpresa? Que trobin una tassa de vàter en una de les cuines del restaurant. Què hi feia? S’han sentit frases tan potents: “Hi ha molt soroll, una tapa del vàter, se’t treuen les ganes de menjar i de venir”.
🍨🥘🍡 El Marc Ribas viatja al Maresme per gaudir del millor ambient de l’estiu i està decidit a trobar la terrassa amb més encant del Maresme🛵💨
— 3Cat (@som3cat) August 27, 2025
▪️Dimecres, a les 22.05, “Joc de cartes d’estiu”
A la plataforma 3Cat i a 📺 TV3#JocDeCartesEstiu3Cat pic.twitter.com/VikejwRdwH

Quins restaurants participen en el Joc de cartes d’estiu d’aquesta nit?
La primera parada serà a Mataró, en el Bar Martínez de davant la platja. Aya El Kebdani i Carles Moyà representaran un local que té un estil sport chic amb diferents opcions de pica-pica amb tapes, tàrtar de salmó o hamburgueses.
I el segon escollit? El Restaurant Ambient de Sant Vicenç de Montalt, amb Míriam Artés i Sergi Tramuns al capdavant. Aquest és un hotelet de cuina mediterrània que ofereixen tocs de fusió i molt bones energies. Croquetes, musclos, formatges, crema de ceps, arròs de sípia, arròs caldós de llamàntol, magret d’ànec… tot d’ofertes amb bona pinta.
Finalment, el Masnou serà l’escenari del tercer restaurant. El Cobalto combina la cuina tropical, la catalana i la italiana. Amb una terrassa nova de trinca, Sergio Martínez i Camila Cofano tenen a la carta plats tan exòtics com pop brasejat sobre torrades de plàtan verd amb alvocat, tapes de Parmigiano amb mel i trufa negra o bunyols farcits d’anguila fumada i mascarpone amb melmelada de guaiaba i soja.