Igual que Artur Mas, Bruno Oro també s’acomiadarà aquesta setmana del programa ‘Polònia’ de TV3. L’actor que ha encarnat el fins ara president de la Generalitat deixarà el programa coincidint amb la renúncia a la presidència que Mas va fer el passat dissabte, segons ha publicat avui el diari ARA

 
Bruno Oro ja havia comunicat fa temps a la direcció del programa la seva intenció de marxar del programa per dedicar-se a altres projectes. De fet, la seva intenció era retirar-se en acabar la passada temporada, però aquests tres mesos de negociacions, amb Mas encara com a president, va fer allargar també el seu paper al programa. Ara, amb Puigdemont com a nou president, l‘actor deixarà definitivament el paper d’Artur Mas. La seva darrera intervenció es farà al programa d’aquest dijous, si bé el ‘Polònia’ buscarà un substitut, ja que Artur Mas no desapareixerà com a personatge. 

La incògnita a hora d’ara és saber qui interpretarà el paper de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa