El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Aquesta exposició sobre robots farà que els vegis com mai ho havies fet abans
  • CA
Un robot  | Cosmocaixa

 

 

Actualment estem envoltats de màquines. Màquines que ens permeten comunicar, que ens cuinen, que ens cuiden… Però les màquines que actualment ens envolten arribarem a fusionar-se amb nosaltres i en un futur ens convertirem en cíborgs? Compartirem el món amb robots que s’assemblin a nosaltres? A aquestes respostes intentarà explicar l’exposició ‘Robots! Els humans i les màquines’. La nova mostra de CosmoCaixa reflexiona sobre una emocionant relació que actualment no se sap fins on arribarà.

  

I és que l’exposició relata una història que va començar fa molt de temps enrere. Des que els nostres avantpassats van fabricar les primeres eines lítiques, els humans han desenvolupat diverses màquines que han permès dur a terme tasques abans impensables. I des de fa temps, una idea ronda: crear un ésser humà artificial, un somni que captivat la imaginació.

  

La mostra es podrà visitar a partir del divendres 13 de juliol. L’exposició, recomanada per a nens i nenes a partir de 8 anys, tenen un descompte del 50% pels clients de CaixaBank.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa