El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mario Vargas Llosa, nova parella d’Isabel Preysler?
  • CA

Mario Vargas Llosa és la nova parella d’Isabel Preysler? Aquesta és la conclusió que es pot extreure del reportatge fotogràfic que publica la revista Hola aquesta setmana. El popular rotatiu rosa treu el Nobel de Literatura, sempre híper crític amb el sobiranisme català, i la vídua de Miguel Boyer en actitud amistosa. Els rumors s’han disparat.

Segons Hola, Vargas Llosa va dinar amb Preysler en un restaurant de Madrid després d’haver estat junts a Londres convidats pels prínceps de Gales en un sopar d’una marca comercial. En alguna foto es pot veure com van caminant de la mà. Fa unes mesos, a Preysler se la va relacionar amb Florentino Pérez, que també és vidu.

La portada que ha generat tristesa a la dona de Vargas Llosa

El cas és que al cap de poques hores, Patricia Llosa, dona i cosina de Vargas Llosa, ha emès un comunicat mostrant la seva tristesa. “Els meus fills i jo estem sorpresos i amb molta pena per les fotos que han aparegut. Fa només unes setmanes vam estar celebrant a Nova York amb tota la família els 50 anys de casats. Els preguem respectin la nostra privacitat”, diu la nota.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa