El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Bombers de la Generalitat atenen 1.175 serveis per Sant Joan
  • CA

Els Bombers de la Generalitat han atès 1.175 serveis entre les vuit del vespre de diumenge i la mitjanit de la Revetlla de Sant Joan, segons ha informa tel cos en un comunicat. Les comarques que han registrat més incidents són les de l’àrea metropolitana (Vallès Occidental i Vallès Oriental, Baix Llobregat i Maresme). Els serveis més habituals han estat per apagar incendis vegetació, contenidors o mobiliari urbà.

 

Per la seva banda, el telèfon 112 de Protecció Civil ha rebut 3.748 trucades fins a les sis del matí d’aquest dilluns, la majoria per focs (en contenidors, matolls en via pública) i molèsties (per persones en espais públics i molèsties veïnals per música i sorolls).

D’altra banda, els hospitals i els Centres d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) han atès fins a 243 persones aquesta revetlla de Sant Joan. S’han registrat 112 cremades lleus i 9 de greus, mentre que 67 casos han estat traumatismes i/o amputacions. En 55 casos, la visita a urgències s’ha donat per lesions oculars. De les 243 persones ateses, 87 eren menors d’edat i d’aquests 45 menors d’11 anys i 42 entre 11 i 17 anys. La major part de casos, 184, s’han concentrat a les comarques de Barcelona, A les comarques de Tarragona se n’han registrat 23, a les de Lleida 15, a les de Girona 10, a les de la Catalunya central 3 i a les de l’Alt Pirineu i Aran, 7. A les Terres de l’Ebre només s’ha hagut d’atendre un ferit .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa