El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergés ordena que ningú faci sopars d’empresa
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha ordenat aquest dilluns que ningú faci sopars d’empresa previs a les festes de Nadal. “No s’han de fer sopars d’empresa per desitjar-nos bon Nadal”, ha remarcat la consellera . Vergés ha insistit que “no s’han de fer les trobades presencials típiques” i ha remarcat que “és important mantenir la prudència” perquè “venen setmanes molt complexes, amb un repunt de la Rt i del número de casos”.

El subdirector de Protecció Civil, Sergio Delgado, en la mateixa línia, ha dit que s’ha de reduir tota activitat presencial per evitar contagis i que si es fa per raons de salut mental s’ha de fer “de forma extremadament segura”.

Delgado ha dit que no s’han de tenir contactes de risc els dies abans de quan vingui a casa algú que sigui del col·lectiu més de risc. “Quan vinguin a casa que estiguem nets de virus, durant la trobada cal reforçar la ventilació i renovar l’aire de l’estança perquè cada vegada hi ha més estudis que confirmen que els aerosols són elements de contagi importants”, ha afegit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a desembre 14, 2020 | 14:10
    Gonzalo desembre 14, 2020 | 14:10
    Y esta quien es para prohibir eso???? Anda... Envuelvete en la estrellada, y ponte a dormir, inutil!!!!!
  2. Icona del comentari de: Premi OTW a desembre 14, 2020 | 18:10
    Premi OTW desembre 14, 2020 | 18:10
    Són tant irresponsables aquest polítics, és clar suposo que una persona agafi covid en restaurant, oci nocturn esquiar. ES PODRÀ DENUNCIAR PISTA ESQUÍ, RESTAURANTS OCI. TOTHOM SAP QUE EL FRED PERMET TRANSMITIR AMB MÉS FACILITAT.
  3. Icona del comentari de: EL AVI DE CARDEDEU . ELS EMPRESARIS ESTARAN ENCANTADOS DE NO PAGAR SOPARS DE EMPRESA JA JA a desembre 14, 2020 | 20:21
    EL AVI DE CARDEDEU . ELS EMPRESARIS ESTARAN ENCANTADOS DE NO PAGAR SOPARS DE EMPRESA JA JA desembre 14, 2020 | 20:21
    vergéVergés puedo prometer y prometo que jo no anire a cap Sopar de Empresa NO PER QUÈ ESTIC AL ATUR .. Ami me encanta OBRIN LES PISTES DE ESQUI Si ja que si alli hay CONTAGIS los Contagiados seran GENT RICA O MOLT RICA No en fan pas patir SI NO VOLS POLS NO BAIXIS A LA ERA . Tal Faran tal es trobaran .La putada que portaran ELS CONTAGIS A POBLES I CIUTATS ALLA UN POGUIN VIURE Aixo sera lo Pitjor .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa