El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben un cos calcinat en un pis de l’Hospitalet
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home en un incendi al seu pis del carrer París, al barri de Collblanc de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els Bombers han trobat el cos calcinat aquest diumenge al vespre després de rebre un avís. La policia catalana investiga l’origen del foc, que tot apunta que hauria estat accidental. Quan els agents va poder entrar al pis van trobar el cadàver estès al llit i en tan mal estat que serà difícil identificar-lo, tot i que l’adreça del domicili cremat correspon a un home de 59 anys, segons han explicat fonts municipals a l’ACN.

Una dona morta en un incendi a Matadepera

Una dona ha mort aquest diumenge en un incendi a la residència Sagrada Família de Matadepera. El foc va afectar una àrea de la segona planta de l’edifici, on els Bombers han trobat el cos. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 14 residents, la majoria per inhalació de fum, i dos en estat greu van ser traslladades a un centre hospitalari. Un treballador de la residència i un bomber també van requerir atenció mèdica, segons el balanç dels serveis d’emergència.

Dispositiu dels serveis d’emergència a l’incendi de Matadepera / Ajuntament de Matadepera

L’incendi es va originar a les tres de la matinada i els Bombers van desplaçar 14 dotacions, així com vuit ambulàncies del SEM i un helicòpter medicalitzat. El foc, que encara és d’origen desconegut, va afectar una de les habitacions de la segona planta i va obligar a evacuar tota la residència. El foc es va donar per controlat poc abans de les 3.30 i cap a les 5.00 de la matinada ja s’havia completat l’evacuació de l’edifici.

L’Ajuntament de Matadepera ha decretat un dia de dol per la dona morta a l’incendi. Les banderes de dels edificis municipals onejaran a mitja asta. Els residents que han estat donats d’alta han estat reubicats en altres zones de la residència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa