El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un tauró toro mata una noia de 16 anys que el va confondre amb un dofí

Tragèdia a Austràlia per la mort d’una noia de 16 anys atacada per un tauró. Els fets han passat al riu de Perth, a la capital d’Austràlia Occidental, on un d’aquests animals va atacar la noia, que l’havia confós amb un dofí. Les autoritats creuen que es tracta d’un tauró toro i que l’hauria atacat en veure’s intimidat per ella. La noia va patir ferides de gravetat a la cama i va morir després de ser rescatada de l’aigua a causa d’una pèrdua massiva de sang.

La policia australiana creu que el tauró que va matar una noia de 16 anys era de l’espècie dels taurons toro

La policia creu que la noia va saltar de la moto d’aigua que conduïa creient que l’animal en qüestió era un dofí i podria nadar amb ell. “Estaven a motos aquàtiques, possiblement va veure un grup de dofins a prop i va saltar a l’aigua per nadar a prop d’ells”, ha explicat l’inspector del districte australià de Fremantle, Paul Robinson. El problema és que la noia es va confondre i en realitat no eren dofins, sinó un tauró que, espantat en veure la noia molt a prop, la va atacar causant-li la mort.

Un tauró blanc ataca un submarinista que buscava mol·luscs en una platja de Mèxic i li arrenca el cap | Pixabay
Un tauró | Pixabay

Un home la va treure de l’aigua

Quan la noia va caure a l’aigua a sobre del tauró aquest la va atacar en sentir-se envaït i espantat. La policia creu que era de l’espècie dels taurons toro, però encara no s’ha esclarit. Compten amb el testimoni d’un home que va veure els fets i va ajudar la noia a treure-la de l’aigua per poder salvar-la. La van portar a terra amb ferides molt greus en una cama, però va morir allà mateix en ser impossible salvar-li la vida després d’aquesta pèrdua massiva de sang. La noia anava amb un grup d’amics que estan rebent assistència psicològica perquè van presenciar tots els fets. Tots anaven al Shenton College, que ha posat a la seva disposició capellans, psicòlegs i infermeres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa