El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El jove mort a Roquetes va rebre dues ganivetades a l’esquena
  • CA

El jove de 26 anys mort aquesta nit a Roquetes, a les Terres de l’Ebre, va rebre almenys dues ganivetades per l’esquena, segons han explicat a l’ACN fonts pròximes a la investigació. El noi va ser trobat al mig del carrer, encara amb vida, després de precipitar-se des del primer pis d’un edifici del carrer Sant Roc, però els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida. Diversos veïns han relatat que un grup d’entre 15 i 20 persones va assaltar el pis ocupat on vivia el jove amb altres companys. Un d’ells va escapar pel balcó i va poder alertar la policia.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor de les ganivetades. Tot i que el jutge ha imposat el secretes de les actuacions, a poc a poc s’han anat sabent més detalls del cas. Els investigadors estan convençuts que el jove ha mort a conseqüència de les ganivetades rebudes i no de la caiguda, un extrem que l’autòpsia haurà de confirmar. Diverses fonts han confirmat a l’ACN que la víctima encara tenia el ganivet clavat a l’esquena quan l’han trobat al carrer.

De fet, les primeres informacions apuntaven que el jove s’havia precipitat des del tercer pis de l’immoble i per això s’havia especulat amb què podria haver estat llançat daltabaix, però ara els investigadors treballen amb la teoria que la víctima, juntament amb dos joves més, ocupava el primer pis, propietat d’una entitat bancària. Un altre jove va fugir saltant pel balcó i es va trencar un turmell, però va poder avisar la policia local, que immediatament va alertar el Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) i els Mossos.

Fonts coneixedores de la investigació han reconegut que es tracta d’un cas complicat perquè hi ha moltes persones implicades i serà difícil determinar qui ha sigut l’autor de les ganivetades. De fet, encara no està molt clar quin és el motiu de l’assalt i no es descarta una venjança o una represàlia col·lectiva. No era la primera vegada que es produïen incidents al pis, segons els veïns.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa