El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un borratxo s’encasta contra un control d’alcoholèmia i deixa tres policies ferits
  • CA

El remi víctima de la malaltia. Així es pot definir l’incident que es va registrar a Vic a tocar de les quatre de matinada de diumenge. Un conductor begut va perdre el control del vehicle i es va encastar contra un control d’alcoholèmia que la policia havia muntat a capital d’Osona. El balanç, tres policies ferits i diferents vehicles, que feien cua per bufar, plens de bonys.

Segons ha explicat la Guàrdia Urbana de la ciutat, el dispositiu policial de control preventiu d’alcoholèmia el van col·locar en una de les vies principals d’accés a la ciutat, al capdamunt del Sot dels Pardals. Mentre es feia el control i amb diferents vehicles aturats per
realitzar les proves, el conductor d’un altre vehicle que circulava en sentit oposat, es va anar acostant completament descontrolat fins a col·lidir amb els conductors que bufaven per ordre de la policia. De fet dos agents van ser atropellats i un tercer va quedar lesionat per l’impacte d’un dels vehicles amb qui va impactar el cotxe descontrolat. Tots tres policies van resultar amb politraumatismes i pendents de possibles lesions de lligaments del genoll arran de l’escomesa del cotxe.

A la vista del desastre, la resta de policies van poder enxampar el conductor, que mostrava un estat deplorable tot i la seva edat, un jove de 24 anys, veí de Vic que va donar positiu penal en les proves d’alcoholemia. De fet, anava tant begut que es va adormir amb les mans al volant durant la conducció i va frenar arran de la topada amb el control. De moment, la policia han instruït diligències per un delicte contra la seguretat de trànsit i per les lesions provocades als agents i resta deconductors. El balanç final va ser de sis ciutadans que es trobaven a la zona del control atesos pels serveis d’emergències mèdiques amb pronòstic lleu i van resultar danyats 3 vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa