El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Apunyalament greu a una discoteca de Vilanova i la Geltrú
  • CA

Nou apunyalament, aquest cop a Vilanova i la Geltrú. Dues persones van resultar ferides per arma blanca, una d’elles de caràcter greu, en una baralla que va tenir lloc a l’exterior de la discoteca La Daurada d’aquest municipi durant el cap de setmana. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc cap a les sis de la matinada de dissabte a diumenge. La policia ha indicat també que la persona ferida greu va ser traslladada a un centre hospitalari on encara està ingressat a hores d’ara. El cos policial investiga els fets per trobar el responsable dels apunyalaments.

Aquest dijous hi va haver un altre apunyalament greu al barri de les Corts. A un quart de sis de la tarda, al carrer de Loreto, a tocar amb l’avinguda de la Diagonal, es va produir aquest incident amb arma blanca, segons van informar els Mossos. De fet, els Mossos han detingut aquest dilluns un home per ser el presumpte autor d’aquest apunyalament a les Corts. A causa de la ganivetada, una persona va resultar ferida greu. De fet, continua hospitalitzada a causa de les lesions que l’arrestat li va provocar suposadament.

El cos informa que el sospitós és un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola. Els agents han localitzat l’individu després d’haver pres declaració a la víctima, cosa que no han pogut fer fins les últimes hores, després que el seu estat s’hagi estabilitzat. Els Mossos recorden que la persona que va patir l’agressió presenta ferides de consideració. Tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques s’hi van desplaçar i van traslladar el ferit a l’Hospital Clínic. Un bassal va quedar al tram de vorera on es va produir el succés. El detingut, a qui s’acusa d’haver envestit el vianant amb una arma blanca, passarà a disposició judicial en les properes hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa