Vergés esmena Budó: “No especular amb les mesures és la regla número 1”

La consellera de Salut reclama la màxima prudència per evitar nous contagis

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afirmat aquest dimecres en roda de premsa que “la regla número 1 és no especular amb les mesures” a aplicar sobre la Covid-19. Les declaracions han sonat a esmena després que la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, digués ahir que en els propers dies s’estudiaria si es pot obrir la restauració als vespres d’aquí a 15 dies.

Vergés no ha confirmat el plantejament de Budó i ha demanat “no especular amb les mesures futuribles de cara a uns sectors que estan patint fa mesos i que volen tenir més activitat”. La consellera s’ha mostrat comprensiva amb els sectors econòmics afectats: “Volen recuperar la seva manera de poder viure i treballar i és normal, empatitzem amb ells”. Ara bé, ha advertit, que tot just havent començat amb unes mesures per 15 dies, el que cal és “intentar complir-les amb rigor i sense especular”. El missatge de Vergés s’alinea amb el del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, que també va demanar prudència, si bé també és partidari de “donar aire”.

Vergés ha remarcat que la seva posició continua sent la mateixa ara que les dades s’han estancat que quan estaven de baixada. “El missatge és exactament el mateix, tot el que sigui fora de la nostra bombolla ha de ser especialment curós i amb totes les mesures perquè el virus es transmet quan ens trobem amb persones i li ho hem de posar difícil, cal posar una barrera perquè no es pugui transmetre”, ha subratllat.

Sobre el procés de vacunació i AstraZeneca, Vergés ha dit que el Govern espera la resolució de l’EMA, però que hi té plena confiança.

Comentaris

  Ton 17/03/2021 6:46 pm
  Entre la Verges i la Budó. "La casa sin barrer" Foteu fàstic. 4 gats mal avinguts es el que sou i mentrestant tothom confiant en vosaltres. Com polítics no valeu ni un badall de gat.
  Josep 17/03/2021 4:53 pm
  procicat = colla d'incompetents amb poder = desgràcia assegurada.
  Doctor Strangelove 17/03/2021 4:27 pm
  Com es nota que JxCash ja no mana. Doc.
  72
  76
  Respon
  Josep 17/03/2021 2:01 pm
  palurda esquerranosa, plega que fas nosa
  No sabeu col·laborar, heu d'ensorrar JUNTS 17/03/2021 1:37 pm
  Ets molt quisquillosa, eh Vergés? I egoísta sols vos dir les dades tu, t'agrada sortir a la tele. Tens sort que estem com adormits, però crec que moltes morts es podien evitar, que tot no ho heu fet bé. Has escoltat poc. No sé el Procicat, ja escoltava tothom? Per què amagàva al president Torra les decisiona que preníeu. Ell, sense ser tant savi us donava mil voltes, però ésclar no era d'ERC i l'havíeu d'humiliar a veure si això us donava deu o dotze vots més. Tinc molts anys i no he vist ni un membre d'ERC disposat a col·laborar. Sols us fa moure els vots, ara ja heu arribat a la presidència i, molt em temo que continuareu igual.
  121
  17
  Respon
  Sometent 17/03/2021 1:26 pm
  Sislau, aneu a la merda tots!! i parleu!!! collons!!! o votaré VOX....stiaputaaaa!!!

Nou comentari