El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern valora obrir la restauració al vespre d’aquí a 15 dies
  • CA

La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha explicat que es valorarà en els propers dies obrir la restauració de nit d’aquí a 15 dies, quan finalitzi l’actual resolució vigent de mesures Covid, que permet només l’obertura continuada fins les cinc de la tarda.

Budó ha assegurat que la reobertura per la qual ha optat el Govern “és lenta i esglaonada”, com considera que és la fi del confinament comarcal, però amb una mobilitat limitada pel territori a grups bombolla de convivència. La portaveu ha afegit que aquesta és una mesura avalada per les autoritats sanitàries.

“Tenim 15 dies per avaluar si podem seguir avançant en les mesures que ens van permetent obrir la restauració al vespre”, ha dit Budó. La portaveu ha dit, a més, que “es posaran diferents mesures sobre la taula en els propers dies per anar avançant en la incipient desescalada, si s’escau s’ha de poder anar valorant sempre tenint en compte les autoritats sanitàries i les dades epidemiològiques”.

La portaveu ha comentat que en cas que les dades es capgirin el Govern pot revisar la resolució vigent. “No fem més passos endavant d’aquells que considerem que són segurs”, ha remarcat. “Prenem les decisions lentament, però mirem de fer passos que no ens obliguin a fer-ne després tres enrere”, ha agregat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Per a aquest comentari, Budó .... a març 16, 2021 | 14:12
    Per a aquest comentari, Budó .... març 16, 2021 | 14:12
    .... no calia que posessis la teva cara habitual d'ensumar merda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa