El cas de la Gimcana Nocturna de Vilassar de Mar es podria investigar. El passat divendres el Síndic de Greuges anunciava que obriria una actuació d’ofici contra l’ajuntament del municipi, després que una gran quantitat de pares es queixessin d’una activitat que es va fer el 22 de juliol on persones d’entre 12 i 30 anys van haver de fer proves de caire sexual. En una roda de premsa, l’ajuntament va assegurar que hi havia un context “pedagògic” darrere de la gimcana, però va admetre que “hi va haver falta de comunicació”, tal com va explicar la regidora de Joventut, Montse Gual. Ara, el Síndic vol arribar a l’entrellat de la qüestió i saber del cert si realment es va cometre algun delicte contra la protecció de menors o no.

Vilassar de Mar és notícia i no només els diaris. El rebombori de la gimcana del municipi, on hi havia proves sexuals que havien de realitzar menors, ha encès les xarxes amb diferents opinions. Entre totes les opinions el que més es comenta és la diferència d’edat entre els participants, ja que sembla impossible poder fer proves adients per a totes les edats quan hi ha gairebé 20 anys de diferència entre els més petits i els més grans. “El concepte Activitat per gent d’entre 12 i 30 anys esgarrifa”, diu un dels usuaris de Twitter en veure la notícia.

Dimissions i mesures adients

Les crítiques cap a l’ajuntament i la demanda d’explicacions així com d’alguna dimissió no s’han fet esperar. De fet, han escalat fins la política i ja hi ha algun partit que demana explicacions en forma de dimissions. És el cas del PP, on Lorena Roldán, portaveu i diputada al Parlament, ha anunciat que confia que la nova Síndica compleixi amb les obligacions del seu càrrec “vetllant pels interessos d’aquests menors, a diferència del seu antecessor”, que creu que només vetllava per l’interès del separatisme”. El Síndic de Greuges ja ha obert una actuació d’ofici. Paral·lelament, el PP de Vilassar de Mar ha exigit al govern municipal que “assumeixi responsabilitats” i cessi les persones que van autoritzar la celebració de l’activitat.

Més notícies
Condons / Pixabay

Per què tenim més ganes de sexe a l’estiu?

Notícia: Per què tenim més ganes de sexe a l’estiu?
Comparteix
La ciència ho té clar, el principal aliat del desig sexual a l'estiu és la llum solar
Notícia: Per què tenim més ganes de sexe a l’estiu? - Mobile
Lorena Castell parla de la seva nova relació - La Sexta

Lorena Castell, sense filtre: parelles, sexe esporàdic i flirteig online

Notícia: Lorena Castell, sense filtre: parelles, sexe esporàdic i flirteig online
Comparteix
La tertuliana catalana se sincera sobre la seva vida personal en una entrevista molt sorprenent
Notícia: Lorena Castell, sense filtre: parelles, sexe esporàdic i flirteig online - Mobile
La Joana i el Sebas, la parella feliç de Sant Ramon, a 'El foraster'

Com fer l’amor sense sexe als 80 anys: la lliçó d”El foraster’

Notícia: Com fer l’amor sense sexe als 80 anys: la lliçó d”El foraster’
Comparteix
Quim Masferrer visita Sant Ramon, a la Segarra, i descobreix un monestir amb aparicions, una banda de rock llegendària i un club de tenir taula imbatible
Notícia: Com fer l’amor sense sexe als 80 anys: la lliçó d”El foraster’ - Mobile
Condons / Pixabay

La pandèmia dispara l’addicció al sexe

Notícia: La pandèmia dispara l’addicció al sexe
Comparteix
El perfil de l'addictes al sexe és un home d'entre 30 i 40 anys que necessita constantment contacte amb una altra persona o la masturbació per evadir-se de la realitat
Notícia: La pandèmia dispara l’addicció al sexe - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Fixa't quina actualització més oportuna a agost 06, 2022 | 12:18
  Fixa't quina actualització més oportuna agost 06, 2022 | 12:18
  Bonica forma de fer net dels comentaris. Actualitzar la notícia amb lo de la síndica que ja se sabia ahir. Sembla que als de Vilassar i al seu partit no els han sentat bé algunes argumentacions incontestables. Jo de vosaltres demanaria que us augmentin la subvenció. Els favors cal valorar-lis com cal.
 2. Icona del comentari de: Alarmisme oportunista a agost 06, 2022 | 13:00
  Alarmisme oportunista agost 06, 2022 | 13:00
  Els elements reaccionaris de Vilassar fan el seu agost, amb comentaris fora de to, manipulant, exagerant els fets i amb acusacions falses. Les hienes aprofiten qualsevol oportunitat per treure la seva agressivitat. Només cal revisar l'activitat, i si alguna cosa no s'ha fet bé es corregeix.
  • Icona del comentari de: A pastar fang! a agost 06, 2022 | 14:04
   A pastar fang! agost 06, 2022 | 14:04
   Les hienes viviu a l'ajuntament a costa d'un sou públic que feu servir per satisfer les vostres fantasies sexuals amb la nostra canalla menors d'edat com a víctimes d'unes pràctiques abusives i esperpèntiques.
 3. Icona del comentari de: Aprendiz de Follador a agost 06, 2022 | 13:20
  Aprendiz de Follador agost 06, 2022 | 13:20
  En comptes d'això perque no els ensenyant als nois a resar i a les noies a cosir i tasques de la llar.
  • Icona del comentari de: Ja posats treu a col·lació la Inquisició, pastanaga. a agost 06, 2022 | 15:51
   Ja posats treu a col·lació la Inquisició, pastanaga. agost 06, 2022 | 15:51
   De debò que no se t'acut cap alternativa millor a la perversió de l'ajuntament? Què tal passar simplement una estona divertida sense pretendre imposar models ni vulnerar els drets de menors? Per a això se suposa que és una gimcana per a la canalla.
  • Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a agost 06, 2022 | 17:21
   Pere Llimonera i Citronell agost 06, 2022 | 17:21
   Supongo que lo dices como una 'boutade', por si no sería para hacérselo mirar... En realidad es un asunto mas simple de lo que parece; y repito que educar en la Adolescencia en temas sexuales, en Libertad, pluralidad y respeto, sin caer en la promoción de actitudes ni en el adoctrinamiento es posible, mediante una buena gestión del asunto por los padres y en la Escuela; y que !N0 debe ser tan difícil hacerlo!, si en países como Holanda y otros, parece que lo hacen mas o menos correctamente, sin muchas mas historias y con buenos resultados en general... N0 con absoluta perfección siempre, claro. Es un tema en el que hay influencias e incluso condicionamientos culturales, económicos o de otro tipo; pero se puede realizar con éxito en gran parte, con la excepción a veces, como ocurre, "y, OJO, se ha comprobado empíricamente", de ciertos grupos sociales; si acaso, de los 'nouvinguts' del turbante y burka y su credo de Paz, amor y entendimiento, y algún caso mas... O sea, se puede educar BieN en Libertad y de manera NEutra y científica, pero sin ADoCTRiNaR, y sin que los casposos, retrógrados y puritanos pongan el grito en el Cielo; pero parece que, por H o por B, N0 se hace así... sino que 'la cabra tira al monte' y cada burro tira para donde le ponen la Zanahoria colgada de un palo delante del morro... y así estamos ... Apa, Adéu!
 4. Icona del comentari de: SINDICA DE ERC.ESPAÑA, FORA JA, CENSURA FRANQUISTA a agost 06, 2022 | 14:15
  SINDICA DE ERC.ESPAÑA, FORA JA, CENSURA FRANQUISTA agost 06, 2022 | 14:15
  sindica del OPUS.DEI, ves al convent, CENSURADORA FRANQUISTA D'ERC. Junquerisme de confessionari, torna el catolicisme d'esquerres, de la merda seca del CATOLICS PEL SOCIALISME de bitlletera. La llista dels miserables que volien anar al cel des del PSC.GAL.LOAPA
  • Icona del comentari de: Traca a agost 06, 2022 | 19:10
   Traca agost 06, 2022 | 19:10
   Ferrovial.155 Car
 5. Icona del comentari de: Sup Marcos a agost 06, 2022 | 14:50
  Sup Marcos agost 06, 2022 | 14:50
  Esta noticia todos se callan que este ayuntamiento está gobernado por ER, hay! si lo estuviera por Junts, (y no soy de Junts) pero si que veo como se manipula en cataluña, como lo hacen en Rusia, y tantos países a los que se critican, y tenemos un régimen totalitario que empieza a superar al español (que ya es decir).
 6. Icona del comentari de: Gonzalo a agost 06, 2022 | 17:33
  Gonzalo agost 06, 2022 | 17:33
  Una de las pruebas era ponerse las chicas de rodillas y los chicos rodeandolas en círculo. El último que eyaculaba, tenía penalizacion. Tenía que besar a las chicas.
 7. Icona del comentari de: Serp d'estiu de llibre a agost 06, 2022 | 19:04
  Serp d'estiu de llibre agost 06, 2022 | 19:04
  No teniu més notícies interesants, encara que sigui com pixa Puigdemont després d'afartar-se de musclos?.
  • Icona del comentari de: Lluït a agost 07, 2022 | 12:21
   Lluït agost 07, 2022 | 12:21
   Així de trasbalsat reacciona el cervellet modificat d'un sectari d'Erc.
 8. Icona del comentari de: Margot a agost 06, 2022 | 20:42
  Margot agost 06, 2022 | 20:42
  Al síndic? Per aquest fet tan greu s'ha d'anar a la Fiscalia i, a més, s'ha de denunciar pel delicte de vulneració de la llei de protecció de dades. Afluixar és consentir. És absolutament necessari protegir les criatures d'aquests depredadors tan viciosos com carcamals i estúpids.
 9. Icona del comentari de: Lluït a agost 06, 2022 | 21:05
  Lluït agost 06, 2022 | 21:05
  No cal esperar el criteri de la sindicatura de greuges. A excepció d'uns quants esbiaixats i "tretzes" que volen justificar-ho, des d'un elemental sentit comú, els fets canten sols. Els responsables mereixen un escarment d'aquells que fan memòria.
 10. Icona del comentari de: Rosa a agost 07, 2022 | 17:38
  Rosa agost 07, 2022 | 17:38
  Quina casualitat que no diguin que aquest ajuntament és d'ER!. Ja se sap que les subvencions són sagrades i aquesta notícia els deixa com el que són. Molt de feminisme i molta tonteria però heu sentit a la Consellera o al nano de Pineda disculpar-se?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa