El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Presentació del llibre “Ni república, ni democràcia” de Pau Miserachs
  • CA

El pròxim 9 de novembre a les 19:00h es presentarà de forma oficial l’última obra de l’autor, Pau Miserachs, a la Sala Cotxeres del Palau Robert. L’esdeveniment estarà presentat pel periodista i escriptor, Jesús Conte i intervindran la diputada de JuntsxCat al Parlament de Catalunya, M. Assumpció Lailla, i l’autor del llibre, Pau Miserachs.

Aquells i aquelles que no puguin assistir presencialment a l’acte, podran seguir la presentació per streaming al compte oficial de Facebook del diari digital El Republicà. L’entrada serà lliure fins omplir amb la totalitat de l’aforament, que no s’ha vist afectat per la situació pandèmica de la COVID-19. Si més no, l’ús de mascareta serà obligatori, ja que es tracta d’una sala interior.

“Ni república, ni democràcia. De la transició a la indignació, camí de la independència”, amb pròleg de Francesc Canosa, actual director de La Mira Magazín, és una segona edició augmentada a 700 pàgines del llibre publicat  amb el mateix títol el 2011. Aquest cop, però, ha estat reeditat per l’editorial independent Usbook.

En aquesta edició veiem com Miserachs plasma l’evolució política catalana i espanyola, mitjançant un recull d’articles a diferents mitjans de comunicació, des de l’any 1976 fins les darreres eleccions de 2021. El Noticiero Universal, l’Avui, el Diario de Barcelona, el Correo Catalán o el Mundo Diario, son alguns dels diaris on l’autor va escriure durant els primers anys d’activisme polític i que, com sabem, molts d’ells ja han desaparegut.

Llibreries

El llibre ja es pot adquirir a la majoria de llibreries de Barcelona (La Llar del Llibre, La Impossible, Llibreria Documenta, Llibreria Trabookaire, Llibreria La Gralla, Llibreria Alibri, Santos Ochoa Barcelona, Llorens Llibres, Llegim..? Llibreria, Llibreria Claret, Llibreria Index, Llibreria l’Odissea,…); Lleida (La Singratalla, Llibreria Caselles…); Girona (Llibreria l’Altell, Llibreria Troa Empúries, Llibreria Geli, Llibreria Drac…) i Tarragona (Llibreria La Capona, Llibreria Gaudí…).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MHP a novembre 05, 2021 | 17:24
    MHP novembre 05, 2021 | 17:24
    República ???? Democràcia? ben poca amb aquest govern que tenim a la plaça Sant Jaume
  2. Icona del comentari de: ciutada del mon a novembre 05, 2021 | 18:06
    ciutada del mon novembre 05, 2021 | 18:06
    democracia n'hi ha tant a catalunya com a espanya,i republica n'haura i jo soc republica quan ho vulgui la majoria de la gent de l'estat espanyol, catalunya inclosa ja que es una part de l'estat espanyol, i jo soc republica e internacionalista es clar.
    • Icona del comentari de: valeri a novembre 08, 2021 | 19:17
      valeri novembre 08, 2021 | 19:17
      Si ets ciutadà del món, vol dir que no tens casa, no tens patria, no tens terra, no tens ideologia, ni tens res. Un desgraciat apàtrida. Quina pena que fas.
  3. Icona del comentari de: Luisnomeacuerdo a novembre 05, 2021 | 21:04
    Luisnomeacuerdo novembre 05, 2021 | 21:04
    Con un poco de suerte venderá menos aún que el que escribió Salvador de tractoria , sin acritud.
  4. Icona del comentari de: ciutada del mon a novembre 09, 2021 | 14:05
    ciutada del mon novembre 09, 2021 | 14:05
    millor aixo valeri, que ser un nazionalista de campanari identitari, amb odi al vei, i voler trossejar estats no molts grans o mitjans com l'espanyol, per fer un mon tribal e identitari, aixo fa pena i fastic, i va contra al modernitat i la rao, de res per la explicacio i no et cobre i merci per la teua aportacio identitaria PD tan de bo en aquest segle a aquesta o altra galaxia trobem, altres civilitzacions com la nostra o millor mes avancades a veure si aixi la identitat tribal de campanari i la tontuna desapareix de alguns cervells encara que ho veig dificil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa