El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els tribunals mantenen tancat l’oci nocturn
  • CA

L’oci nocturn continuarà tancat, que és el que a la pràctica comporten les restriccions horàries fixades per la Generalitat a causa de la pandèmia. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha denegat les mesures cautelars demanades pel sector, que ara mateix manté una protesta a la plaça Sant Jaume iniciada ahir.

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) havia presentat un recurs al TSJC per reclamar, com a mesura cautelar, que obligués la Generalitat –la conselleria de Salut i la d’Interior–, a permetre’ls obrir la restauració fins a la una de la matinada i l’oci nocturn, en instal·lacions a l’aire lliure, fins les 3.30 hores. Ara, el límit horari és a les 00.30 hores per a tota mena de locals, incloses les discoteques cosa que implica de facto el tancament de l’oci nocturn, que té el gruix de l’activitat a partir de la mitjanit i no li surt a compte obrir per tancar a les 00.30 hores.

El TSJC ja havia denegat les mesures cautelaríssimes urgents demanades per la Fecasarm, però ara ha desestimat també concedir les cautelars, que s’han estudiat durant més dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa