L’oci nocturn podrà reobrir a l’exterior fins a les 3 de la matinada

També s'allargarà l'horari de la restauració fins a la 1

El Govern ha anunciat que permetrà la reobertura de l’oci nocturn, el sector més perjudicat per les restriccions. Això sí, només podrà reobrir en espais exteriors i fins a les 3 de la matinada. A partir d’aquest dijous, per tant, les discoteques i locals d’oci nocturn podran tornar a rebre clients. A l’horari establert pel Govern se li haurà de sumar mitja hora més per desallotjar els clients. Així ho ha aprovat el Procicat aquest dilluns per fer un primer pas després de moltes setmanes de tancament. Per ara, però, es deixen els locals interiors per a més endavant.

D’altra banda, la restauració podrà també allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha reconegut aquest dilluns al matí que reobrir l’oci nocturn permetria que no es repetissin tantes imatges com les d’aquest cap de setmana: una macrobotellada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i joves perseguint agents de la policia local i dels Mossos d’Esquadra a Tiana

Elena ha admès que existeix una “fatiga” social -sobretot en el col·lectiu de joves- en relació a la pandèmia, sobretot per culpa de les conseqüències que han tingut les restriccions. També ha lamentat que els joves pateixin “un futur incert” també per la situació social i econòmica actual. Tot això, a parer d’Elena, provoca els incidents que s’han viscut les darreres nits. Ha denunciat també una falta de responsabilitat per part d’alguns col·lectius per lluitar contra la pandèmia i l’expansió del virus.

Comentaris

    ... 20/09/2021 9:14 pm
    Colla de borratxos.
    ton c. 21/09/2021 12:05 pm
    suposo que no penseu pas que s´acabaràn els botellots, perque son una cosa molt ben organitzADA, PER NO SE SAP QUI O ELS MORTALS NO SABEM A QUINS INTERESSOS RESPON, A VEURE SI PRENDREN MAL.

Nou comentari