El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Mossos vigilaran que l’últim toc de queda es compleixi fins al darrer minut de dissabte
  • CA

Tot i que el darrer toc de queda durarà només dues hores (la nit de dissabte, de les 22 hores fins a mitjanit) perquè l’estat d’alarma decau el 9 de maig, el Mossos d’Esquadra estaran amatents fins al darrer moment perquè ningú se’l salti, segons ha advertit aquest divendres en roda de premsa el comissari Joan Carles Molinero. Així doncs es mantindrà el dispositiu que hi ha hagut tots aquests mesos de confinament nocturn. A partir de mitjanit, però, entarà en vigor un “dispositiu preventiu” per tal de vigilar que es compleixen les normes anti-Covid, un cop finalitzi l’estat d’alarma i el toc de queda. Els Mossos vigilaran especialment els espais on es puguin produir ‘botellons’.

Molinero ha fet l’advertiment en la roda de premsa sobre les noves mesures a partir del 9 de maig. La nova resolució estarà vigent durant 15 dies. La principal mesura que desapareix a partir del 9 de maig és el toc de queda la mitjanit de dissabte a diumenge. També cau el confinament perimetral de Catalunya. La restauració podrà obrir fins les 23 hores, com també les instal·lacions culturals i esportives. Els comerços podran obrir fins les 22 hores (és en caràcter general per aquells que poden obrir més enllà de les 21 hores). Els parcs d’atraccions i fires poden obrir amb un aforament de fins al 30%. Els ensenyaments reglats recuperen la presnecialitat plena fins a final de curs. Els centres cívics poden fer activitats amb un 50% de l’aforament si poden acreditar bones condicions de ventilació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a maig 07, 2021 | 14:42
    Gonzalo maig 07, 2021 | 14:42
    La ley hay que cumplirla hasta el último minuto. A partir de las 00:00 horas del domingo, ya podréis salir a quemar contenedores, laZinaZis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa