Novell va deixar de ser bisbe de Solsona per una relació amb una autora de novel·les eròtico-satàniques

La dona està divorciada, té 38 anys i dos fills

L’ex-bisbe de Solsona, Xavier Novell, va abandonar el càrrec per una relació sentimental amb una escriptora de novel·les eròtico-satàniques de Súria que viu a Manresa, Sílvia Caballol, segons ha revelat el mitjà digital especialitzat en assumptes religiosos Religión Digital. Novell, de 52 anys, mantindria una relació amb aquesta autora, de 38 anys. La dimissió de Novell, acceptada pel papa de Roma, es va anunciar el 23 d’agost fent referència a “estrictes motius personals”.

D’acord amb la informació de Religión Digital, darrere de la decisió hi hauria la relació del ja ex-bisbe amb Caballol, una dona divorciada d’un àrab, que havia residit al Marroc i que té dos fills. El mitjà destaca aspectes del currículum de l’escriptora apareguts en diferents espais que contrasten amb qui s’assegura que té ara una relació sentimental. Caballol ha fet cursos de sexologia i ha escrit llibres eròtics. Obres seves son Trilogía amnesia i El infierno en la lujuria de Gabriel, editades per Ediciones Lacre del grup editorial Altera.

L’editorial descriu Caballol com una autora dinàmica i transgressora que s’ha fet un forat en el món literari per capgirar “totes les nostres consideracions morals i ètiques”. Segons l’editorial, “la qualitat que més valora en les persones és la creativitat i la capacitat crítica davant la vida i els dogmes interioritzats”. El infierno en la lujuria de Gabriel és una novel·la crua que transporta el lector pel “món penitenciari, la psicopatia, les sectes, el sadisme, la bogeria, la luxúria” i també cap a la “irrealitat de la immortalitat i la crua lluita entre el bé i el mal, entre Déu i Satanàs, i entre els àngels i dimonis”.

Portada d’un dels llibres de Caballol

El mitjà digital fa referència a l’entorn de Novell a Solsona i parla que algunes persones opinen que més que un enamorament, Novell podria ser objecte d’una eventual “infestació” o forma de “possessió diabòlica”. Novell, que no ha fet explicacions públiques sobre la seva renúncia, ha estat polèmic per visions conservadores, sobretot diligent per atacar el col·lectiu LGTBI. Precisament entitats d’aquest col·lectiu han portat fins a la fiscalia una denúncia considerant que ha comès un presumpte delicte d’odi. El Papa Francesc va acceptar una altra dimissió d’un altre bisbe set dies abans que la de Novell, en aquest cas d’un bisbe brasiler que apareixia masturbant-se en una videotrucada amb un altre home.

Comentaris

  Carpem die 05/09/2021 6:15 pm
  Doncs, ben fet. Que aprofiti, que la vida passa volant.
  Ricard 05/09/2021 6:32 pm
  Tots som humans.
  Doctor Strangelove 05/09/2021 7:40 pm
  El dimoni s,ha apoderat de la seva ànima! Esperem que pugui tornar cap a la llum. Doc.
  Això sí que és ser obert de mires 05/09/2021 7:51 pm
  Novell mai ha atacat el col·lectiu LGTBI ni cap orientació sexual, sinó que va fer una reflexió sociològica sobre possibles causes de desorientació sexual en alguns joves, que és ben diferent.
  RAMON A 05/09/2021 8:04 pm
  Totes les bruixeries es toquen
  fat boy 05/09/2021 9:38 pm
  Ha, ha, encara recordo com atabalava les nenes que anaven a missa dient-los que portaven les faldilles massa curtes. El que passava era que a ell se li posava tiesa la vara florida. Si es que no decepcionen mai, quins tios.
   Boy eres 05/09/2021 11:13 pm
   El que fa l'enveja, que a tu no se t'aixeca ni amb les dues mans.
    LLUÍS 08/09/2021 10:41 pm
    MOLT BONA LA RESPOSTA. A L'OPINANT NO SE LI AIXECA NI EN LES DUES MANS.
  Al galop. 05/09/2021 9:49 pm
  Aquest ara resulta que és normal. Ha vist que amb aquest nou camí s'arriba al cel fent drecera. Llàstima que no pugui fer de bisbe. Molta sort, et trobarem a faltar.
  JordiP 05/09/2021 10:17 pm
  Quan jo era un mariner molt jove i inexpert, ens van proporcionar un catecisme ple de recomanacions, reconvencions, prohibicions, prevencions i acusacions que incloia algunes vinyetes aclaratòries, per si algú no era capaç d'entendre tots els mals auguris del xantatge nacionalcatòlic dels anys 40 i 50. Obviament, es presentava el ball com una font de pecat. En una vinyeta (penosa, per cert) apareixia un noi (xaqueta i corbata) ballant un moderat "agarrao" amb una noia de falda ampla. A la següent vinyeta, l'escena era bàsicament la mateixa; solament la noia havia estat substituida per un dimoni amb ales de ratpenat i amb cua acabada en fletxa, amb més aspecte de panerola que de persona. Obviament, en arribar al'edad, ja haviem oblidat la vinyeta, deogracies. I es veu que algun bisbe també. Vet aquí I quants d'aqests afers hi hauran que no surten a la llum? Sabeu aquell que diu "diu que un capellà és un senyor vestit de negre a qui tothom li diu "pare" menys els seus fills, que li diuen "oncle""?
  Pedro 05/09/2021 10:24 pm
  ¿ La notícia es sobre el hombre o la escritora ?
  Luisnomeacuerdo 05/09/2021 11:05 pm
  Otro lazinazi que ha visto la luz y este además con estrellas de colores. Me encanta la repugblica de tractoria que se os está quedando a los fascistas independentistas.
  La Guineu sense Carasseta 06/09/2021 12:15 am
  bo, el cami fa pujada i m´en vaig a peu.
  Jo 06/09/2021 8:36 am
  Aquí dalt n'hi ha un que desitja que el bisbe torni a la llum...hahaha i es fa dir dr. dr estar doctorat en "ciències ocultes"... perquè segurament aquest home ara farà vida de persona normal, no de faldilletes que s'ha de flagelar cada vegada que veu una dona...
  cibollet 06/09/2021 10:25 am
  Malgrat tot, li desitjo el millor, Sr.Novell.
  Vinga guarrillas, ara pel Omella (cas difícil) 06/09/2021 1:34 pm
  Tiren més dues mamelles que el bisbat de Solsona, i potser que el de Barcelona.

Nou comentari