El bisbat de Solsona sospita que el bisbe Xavier Novell està posseït pel diable

El volen exorcitzar després que s'hagi fet pública la seva relació amb una autora de novel·les eròtico-satàniques

El bisbat creu que Xavier Novell, ex bisbe de Solsona, està posseït pel diable. Després que en els darrers dies s’hagi sabut que Xavier Novell manté una relació amb una autora de novel·les eròtico-satàniques de Súria que viu a Manresa, Sílvia Caballol, el diari ABC informa aquest dimarts que ara sospiten que Novell ha estat posseït i que cal exorcitzar-lo per tal que marxi el dimoni. Segons explica aquest diari, creuen que Novell hauria patit un “procés invers” quan practicava un exorcisme. És l’única explicació que troben a un fet “molt greu” com el que s’ha conegut aquesta setmana.

Aquest mitjà també assegura que les sospites que ha estat posseït pel diable ja han arribat lluny, i que s’han escampat fins arribat al Vaticà. De fet, el mateix papa Francesc hauria proposat a Novell “fins a dues ocasions” que es deixi fer un exorcisme. L’exbisbe s’hauria negat; no només a les propostes del màxim mandatari de l’Església catòlica, sinó també a les propostes fetes per companys seus. El diari assenyala, però, que al bisbat se sospita que la insistència de Novell perquè no li’n practiquin cap és una senyal que “alguna cosa amaga” o que és el mateix diable que el domina i l’anima a seguir amb el dimoni a dins.

Els exorcismes poden posar l’exorcista en una situació perillosa si aquest no es troba en un bon moment de la seva vida o si passa per un moment de “debilitat” i “dubte“, explica el mitjà madrileny a partir de fonts eclesiàstiques. Assenyala que segons el bisbat és bastant probable que Novell hagi estat víctima dels efectes “totalment contraris” que pot provocar un exorcisme. Dins l’església catalana hi hauria la sensació que Novell està “desequilibrat” i que no gaudeix de gaire “salut mental”, sobretot per la seva “obsessió en teràpies ‘antigays'”.

Comentaris

  Francesc 07/09/2021 8:40 am
  No digueu més ruqueries que ja n'hi ha prou. Cadascú és lliure per decidir el seu futur. Tot plegat un acte honest.
  Sr. Floïd 07/09/2021 9:17 am
  Res de nou sota el cel, posseït com tota els indepres.
  De Roquetes vinc 07/09/2021 10:05 am
  Ai, que em pixo ! I en Rouco Varela, per qui està posseit? I els pedoifols amb sotana? I la secta de l'Opus dei? Les coses que teniu que dir per espantar a les quatre velletes que encara van a l'esglèsia...
  Santa Hipocresia 07/09/2021 10:08 am
  Ja veig. L'única explicació lògica a que aquest bon home no aplaudeixi l'homosexualitat és que porti el diable a dins. Doncs res, que entre tot el col·lectiu LGTBI...Z preparin la foguera, que la inquisició ja la posa El Món.
  Estan solSonats 07/09/2021 10:10 am
  Això els passa per fer exorcismes amb estris de joguina. S'ha de ser més professional, com el diable. Que n'aprenguin!
  Ara m'ho explico 07/09/2021 10:15 am
  Aquest ex-bisbe sempre ha estat secessionista catalanet recalcitrant. Si li fan l'exorcisme deixarà de ser-ho.
  Luisnomeacuerdo 07/09/2021 11:19 am
  Esto del exorcismo había que ampliarlo a los fascistas independentistas pues solo hay que verles la cara cuando entran en trance ante una bandera de ron Habana.
  Catalunya Satanista 07/09/2021 11:31 am
  SATAN sempre guanya. Cristians i espanyols, ens podeu menjar la cua.
  Doctor Strangelove 07/09/2021 11:34 am
  És evident que està posseït! El diable sempre busca allunyar als creients dels seu Creador, i una manera senzilla i usada en multitud d'ocasions per la bèstia és usar la dona, així ens ho expliquen els escrits sagrats! Dit això, hi ha retardats que ho confon tot, un parla que és el maligne qui li fa que no aplaudeixi la homosexualitat quan és el Creador qui, a través de l'Esperit San, fa que no aprovi aquestes conductes (llegeixi's la història de Lot), o un altre que ens surt amb la pedofília. NO va d'això, és bastant més profund, el Regne de Déu està acabant la guerra contra els àngels caiguts i aquesta guerra és aquí, i per sort, s'està a punt d'acabar. Llegiu l'apocalipsi! Doc.
  X2 07/09/2021 12:45 pm
  Ja som grandets per aquests "cuentos" del dimoni. Que aquest home faci el que li sembli amb la seva vida, mentre no molesti a ningú
  Tela 07/09/2021 12:48 pm
  Per l'esglesi satanas és tot allò que no li agrada.
  Nebulosa 07/09/2021 3:16 pm
  Un bisbe q.no sembla massa centrat, una escriptora de temes erótic-satániques que el té abduit i per rematar la fobia contra els homos amb terapias "regeneradores" pq tornin a la normalitat....tot un " expediente X " no sé no sé.. .
  Eduardo Baldu 08/09/2021 3:02 pm
  O tan simple com que, amb l'afany "d'escalar" dins l'estructura de l'església, es va apuntar als plantejaments més retrògrads del catolicisme, que aquí, dins la major part del món catòlic, estan ben vists. Però ara, amb l'escalfor que l'hi ha produït aquesta noia a l'entrecuix, ha decidit enviar-ho tot a norris. Ah! I els que recorreu a la bíblia a cada passa, a veure si deixau de prendre droga dura, que ja teniu el cap que us fa bombolles.
  Anònim 08/09/2021 5:28 pm
  Que el bon bisbe Novell faci el que vulgui de la seva vida. Té 52 anys i per tant encara amb pressumpte vigor físic per acontentar la seva parella.i ell mateix. Deixeu el dimoni en pau. D'aquest antiquíssim invent no hi creuen avui dia ni els infants més innocents com els nostres nets.

Nou comentari