El PSC ha demanat a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que “tingui el coratge de dir la veritat” i “deixi de fer espectacles” davant del cas de la retirada del escó del diputat de la CUP, Pau Juvillà. D’altra banda, els socialistes, que han celebrat l’aprovació de la reforma laboral al Congrés, impulsaran una campanya explicativa sobre la norma “per poder deixar clar als ciutadans quines són les bondats i millores que suposa”.

En unes declaracions aquest dilluns, la viceprimera secretària d’Organització dels socialistes, Lluïsa Moret ha recordat que a la Junta de Portaveus és el moment on Borràs hauràd e donar explicacions, però també ha afirmat que “que es faci on s’ha de fer”, però que “no es perdi més el temps i el Parlament torni a la normalitat”. En aquest sentit, Moret ha demanat serietat dins la Cambra i ha recordat que és un òrgan important en el que “no hi ha cabuda per espectacles”. Davant de aquesta situació, Moret també ha remarcat que Salvador Illa, líder del PSC, convocarà un a un la resta de grups parlamentaris per acordar “instruments” que evitin el “desprestigi” de la Cambra.

D’altra banda, Moret també ha estat preguntada per la reforma laboral i ella mateixa ha insistit en que els republicans “tenen molt díficil explicar per què han votat que no” i creu que han “renunciat” al compromís amb l’esquerra i amb els treballadors. De nou, ha carregat contra el PP “que no ha tingut sentit d’estat”. D’aquesta manera, la viceprimera secretària d’Organització dels socialistes ha celebrat la decisió del Congrés de d’aprovar la reforma, però ha lamentat la posició d’ERC. A més, sí que ha insistit que el president del Govern, Pere Aragonès, hauria de convocar Salvador Illa a una reunió per parlar “dels reptes de país” amb el cap de l’oposició.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Patrick a febrer 07, 2022 | 15:35
  Patrick febrer 07, 2022 | 15:35
  La veritat. El lawfare espanyol ha aconseguit part del seu objectiu intentar marejar, desprestigiar, desorientar, dividir, menysprear el moviment independentista i els seus representants polítics. Si us n'adoneu solament parlem de la "resposta" a una "sentència" injusta d'un "tribunal" que no fa part ni de la justícia espanyola, per una "sentència" encara no ferma que afecta un diputat escollit pels catalans el febrer de l'any 2021 i per uns "fets" esdevinguts el 2019 durant una campanya electoral a les corts de Madrid per un membre d'un partit que ni tan sols es presentà en aquelles eleccions i que ara li demanen 6 mesos de inhabilitació per un càrrec que encara li resten encara 3 anys... Els fets, per a despistats, diuen que eren penjar un llaç groc símbol que diuen, els què fan i desfan a Espanya, és de "partit", alhora cosa discutible i que es pot discutir.
 2. Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a febrer 07, 2022 | 16:11
  Pere Llimonera i Citronell febrer 07, 2022 | 16:11
  Pedir a Borràs, o a cualquier separata que “digui la veritat” sobre el cas Juvillà, o prácticamente sobre cualquier otra cosa es como pedir al Diablo que no haga trampas jugando a las cartas... Mira que el PSC y “la veritat” tienden a estar reñidos, pero en este caso la verdad es tan clara que se comprende la indignación del PSC, o de Cs, o de cualquier partido democrático y no golpista... El caso Juvillà están mas claro que el agua: es culpable y su comportamiento fue -y es- ilegal y democráticamente, así que "al carrer'...Parece que a los separatas también les "afinan" las cosas... o que entre los separatas también se "afinan" las cosas... para que salgan indemnes de sus fechorías y no se monte mucho el pollo, que hay que seguir en el poder... conservar el 'Bunker', seguir pillando sus buenos 'calers'... y para ello ay que dominar el espacio Político como sea y con lo que sea... Poco importan la Verdad, la Justicia y la Democracia... Ademas, que estamos en Crisis: el Covid19 que no para, la economía que anda como puede; así que para que buscar mas problemas... Se montan "Paripés" y Circos con cualquier chorrada, como defender a macha-martillo a uno que cometió actos ilícitos o ilegales y así el populacho se olivada de los problemas de verdad y de lo mal que estamos gobernando; ademas de haber llevado la Autonomía a la Ruina... ... Si no es muy grave, se le "afina" la cosa para que no se vean mas problemas de los que hay, que efectivamente son ya importantes... Luego se quejan sin parar y a los 4 vientos, de la Justicia cuando no les da la razón, y la ponen a parir: que si "no es justicia, ni democrática, que si Turquía..."; y mienten sin descanso... pero cuando les favorece, bien que lo anuncian y hacen saber a todo el mundo... No puede ser que la Justicia solo sea valida y democrática cuando le da la razón a uno; pero así son el pensamiento, la moral y maneras 'separatas'; gente "Muy Demócrata" y de muy "altos valores éticos"...
 3. Icona del comentari de: ton c. a febrer 07, 2022 | 16:51
  ton c. febrer 07, 2022 | 16:51
  ens la diràn vostés srs. del PSC, ja que tant lladren?
 4. Icona del comentari de: Ricard a febrer 07, 2022 | 20:03
  Ricard febrer 07, 2022 | 20:03
  La veritat és que els castellans xenòfobs i els seus aliats del PSOE local es dediquen a agredir catalans de tota condició.

Nou comentari

Comparteix