Mireia Boya demana que la CUP entri al Govern

En el seu article a EL MÓN, l'exdiputada anticapitalista empeny els actuals parlamentaris del grup a assumir aquesta responsabilitat

Mireia Boya ho té clar: la CUP ha de ser al Govern aquesta legislatura. Ho demana en el seu article quinzenal a EL MÓN que publica avui. Amb el títol L’hora de la CUP-Guanyem, Bota adverteix: “No ens podem permetre repetir invertida la fórmula de la passada legislatura amb un govern de gestió autonomista socialdemòcrata, per dir-ho finament, d’Esquerra i JxCat. No ens podem permetre no adoptar polítiques valentes que posin la gent al centre, ni passar més anys en un bipartidisme desconfiat mútuament, més preocupat per les quotes de poder que amb sentit d’Estat. Cal virar a l’esquerra i, per fer-ho, no n’hi ha prou amb ocupar un lloc a la Mesa“.

Segons l’exdiputada, “si la CUP – Guanyem no assumeix responsabilitats, tal i com va prometre durant la campanya electoral dia sí i dia també, tornarem a repetir un govern nefast i desavingut, els que hem tingut aquests darrers tres anys. El volem?”. “La llarga travessa del desert continuarà, ara amb la gent més cansada de la política que mai. El nou cicle a obrir, és aquest, per preparar, des de l’esquerra, el nou embat amb l’Estat, per respondre, des de l’esquerra, a les necessitats de les classes populars”, afegeix. “Necessitem avenços i la CUP – Guanyem ha demostrat amb escreix a nivell municipal no només que és capaç de governar bé, sinó que sap fer-ho des d’una visió àmplia que aglutini les esquerres sobiranistes i independentistes”, recorda.

El debat sobre si cal entrar al Govern o no és molt encès dins de la CUP i ja va provocar tensions durant la campanya. De moment hi ha acord perquè sigui per primera vegada a la Mesa, però encara està oberta la negociació per al Govern.

Comentaris

  Doctor Strangelove 12/03/2021 8:52 pm
  Lletja! I no em vull passar, car si començo a parlar del seu QI em diran racista, masclista i no sé que més. En fi, hem perdut el senderi, i això té un nom LOGSE! Doc
  Luisnomeacuerdo 12/03/2021 6:00 pm
  Pero como os van a to ar en serio si estáis todo el día viendo páginas guarras en I internet, no dais más de si y lo sabéis.
  Donec Perficiam 12/03/2021 1:24 pm
  Efectivament Mireia, el paper de la CUP (els agradi o no...) és el de fer de pegamento, el de Pepito Grillo, o el d'Angel de la guarda, digueu-li com volgueu. La Cup no pot llençar la tovallola malgrat el Parlament sigui una casa de p.... la majoria dels dies. I no crec que estigui gaire equivocada si dic que un 80% dels votants de la CUP ho són, justament perque saben que és la única opció per encarrilar de veritat el Procés d'independència i vigilar aquests dos gamarusos de ERC i Junts, tot el dia barallant-se per veure qui la té més grossa i oblidant (conscientment o no) l'objectiu més important que el poble els ha demanat: la Independència.
  Independentista 12/03/2021 11:50 am
  Tot està prou fotut. I si els esgarriacries de la CUP entren al Govern, encara ho estarà més
  Un mosso 12/03/2021 11:14 am
  Diuen que una empresa molt famosa de pneumàtics ha demanat a la Boya que sigui la seva imatge; volen substituir al ninot Michelin....
  20
  27
  Respon

Nou comentari