Lliga Democràtica recorre la suspensió de les eleccions

Demanen "garantir el compliment de l'Estat de Dret"

Lliga Democràtica ha presentat aquest dilluns davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) un recurs contra el decret de suspensió de les eleccions. En un comunicat, consideren que és d’extrema gravetat deixar sense efecte la convocatòria electoral, tenint en compte “la precarietat institucional que viu la Generalitat, sense president des de l’inhabilitació de Quim Torra com a president de la Generalitat i amb un Govern absolutament dividit”.

“Acomodar la celebració dels comicis i la formació d’un nou Govern als seus interessos electorals posant com a excusa la pandèmia és una gran irresponsabilitat que genera un greuge inassumible” al conjunt de catalans i la seva economia, asseguren.

La presidenta de Lliga Democràtica, Astrid Barrio, ha opinat aquest dilluns en declaracions al Matí de Catalunya Ràdio que la decisió d’ajornar les eleccions s’ha basat en l’electoralisme i “per interessos partidistes“. També ha afegit que “el govern no té atribucions per prendre aquestes decisions” i que el decret s’ha aprovat “sense consens”.

Comentaris

  Ricard 18/01/2021 6:26 pm
  Mai no lliguen els castellanistes. Per tant no lliga ni democràtica.
  Som Fuerza Nueva i reivindiquem Cambó el folklòric enarborant l'estanquera 18/01/2021 5:23 pm
  Feixistes espanyolers encapçalats pel Bosch, el timbaler del Bruc de Fuerza Nueva i el Dolça Catalunya. Gentussa vergonyant, alguna d'ella amb càrrecs importants a Convergència. Beatos franquistes incapaços de reclamar que treguin els assassinats de les "cunetes" per poder ser enterrats dignament. Fàstic!
  Ramon 18/01/2021 3:45 pm
  Fa tot l'efecte que per ser de Lliga Democràtica cal acreditat haver tingut una trajectòria ideològica psicotrònica.
  RAMON A 18/01/2021 1:03 pm
  Una altre que voldria una cadira i no pot
  Comun's,puntal regimen78 18/01/2021 12:50 pm
  Liga i Foment el braç armat de PPsoE o sigui tots estan compinchados PPsoE/psc+ Liga+ Foment+Vox...i despres vendran los COlau's= Albiach + Asens amb la seua mantra de "Izquierdas progresistas" en realitat franquistas per blanquejar-los.
  Raül 18/01/2021 10:45 am
  El mateix dia que es bat el record d'ingressos per Covid en un sol dia de la segona onada els tentacles del PSC i la patronal continuen dient que no hi ha motius epidèmics per suspendre les eleccions. Ho fan acusant a tothom d'electoralisme, però donades les dades d'avui queda clar qui pren decisions per la epidèmia i qui per pur partidisme.
  Abril Pasqual 18/01/2021 10:38 am
  Pel que conec la lliga és l'instrument de Foment. Si les eleccions es mantenen es fa pel febrer la protecció de la salut del votant no està assegurada i la gent NO ANIRÀ A VOTAR. Per tant, el vot serà barat i "a rio revuelto..." la morralla té més expectatives.

Nou comentari