JxCat proposa Puigneró, Turull, Sànchez i Nogueras per la taula de diàleg

Pedro Sánchez ja va confirmar que assistiria a la mesa de negociació

Junts per Catalunya ha anunciat aquest dimarts que la proposta de membres per a la taula de diàleg són el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, el secretari general del partit, Jordi Sànchez, el vicepresident del partit, Jordi Turull, i la portaveu de la formació al Congrés, Míriam Nogueras. Ho han anunciat a través d’un comunicat enviat als mitjans de comunicació, en el qual han avançat quines són les persones que la formació de Carles Puigdemont vol que vagin a la taula de diàleg que s’ha de celebrar aquesta setmana. En el comunicat asseguren que aquesta proposta ha estat traslladada al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per tal “que el Govern la pugui ratificar”.

D’aquesta manera, Junts per Catalunya s’avança a Esquerra Republicana de Catalunya, que encara no ha informat sobre quins seran els membres republicans de la delegació catalana. De moment només es pot pensar que hi anirà el coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ja que és el cap del Govern. Aquest dilluns el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va confirmar que finalment assistirà a la taula de diàleg, després que durant dues setmanes arribessin senyals de dubte des de Madrid sobre l’assistència o no del líder del PSOE en aquesta mesa de negociació.

També se sap quins seran els membres de la delegació espanyola. El ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Félix Bolaños, ja va anunciar que la delegació del govern espanyol a la taula de diàleg la formaran la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez; el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, la vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, el ministre d’Universitats, Manuel Castells, i ell mateix. A més, tal i com se sap des d’aquest dilluns, de la presència de Pedro Sánchez. La taula, en principi, s’ha de celebrar aquest dijous o aquest divendres.

Comentaris

  Ricard 14/09/2021 10:28 am
  Molt bé per Turull.
  A. M 14/09/2021 12:25 pm
  No saben què més fer per tal que la taula del diàleg fracassi. La mà negre que ho mou tot és diabòlica. Apa, Puchi vine ja d'una vegada. Covard!
  Per què no proposan al poc honorable batxiller també? 14/09/2021 12:31 pm
  El covard, ho ha demostrar més d'un cop, ha fet i fa tot el possible per seguir prUcessant cap enlloc. Li tornan a fer figa les cames al milhomes Fuigpelmón?
  Astracanada pura y dura de Junts, y no les da vergüenza 14/09/2021 3:15 pm
  Poco más que decir, aparte de que Turull y Jordi Sánchez están inhabilitados.

Nou comentari