Sánchez anuncia que assistirà a la taula de diàleg

Ho ha anunciat en una entrevista a TVE

EL president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat en una entrevista a TVE que acudirà aquest dimecres a la taula de diàleg amb la Generalitat, que tindrà lloc a Barcelona. En les darreres setmanes corria el dubte sobre la possible presència del president de l’executiu esoanyol, que fins el dia d’avui no havia comunicat oficialment si acudiria a la taula de diàleg.

“Començarem a dialogar amb els temes que estem més a prop. El que sigui Espanya l’hem de decidir entre tots. Vivim junts i ho hem de decidir junts”, ha dit el president del govern espanyol. També ha assegurat que un referèndum està “fora de la constitució” i “El referèndum està fora de la Constitució” i que amb la pandèmia i la vacunació s’ha fet “un gran exercici de patriotisme”.

“La situació a Catalunya ara és molt més estable de la que ens trobem en 2017. Hem aconseguit unir als catalans i la resta d’Espanya cada vegada més”, ha explicat també Sánchez.

Comentaris

  Anònim 13/09/2021 10:19 pm
  ....Entre la pesta de rates, la brutícia dels carrers i les visites que vindran, n'hi ha per cardar el camp de Barcelona cames ajudeu-me
   Gonzalo 14/09/2021 1:00 am
   Ya tardas en irte, asqueroso laZinaZi.
    uno que vive en Tabarnia 14/09/2021 4:02 pm
    pobret, es el teu desig humit
  Octubrista 13/09/2021 11:03 pm
  Puigdemont contraprograma la taula de diàleg: denunciarà la repressió a París Els mateixos dies en què està previst que es pugui reunir la taula de diàleg entre el govern espanyol i el català, el president Carles Puigdemont serà a París. Convidat per un grup de diputats i senadors francesos, visitarà l'Assemblea Nacional per explicar la repressió a Catalunya i la lluita en defensa dels Drets Humans, segons s'ha comunicat des de l'oficina d'expresident. ........ El president que viu exiliat a Waterloo i que té en suspens la immunitat com a eurodiputat, serà dijous a París. Convidat per un grup de diputats i senadors francesos visitarà l'Assemblea Nacional per denunciar-hi la repressió. El dia abans, dimecres serà a París per assistir a la sessió especial de la projecció del documental quebequès Avec un sourire, la révolution! del director Alexandre Chartrand, on té previst intervenir a un col·loqui posterior. https://www.elnacional.cat/ca/politica/puigdemont-contraprograma-taula-dialeg-denunciara-repressio-paris_645173_102.html
  blup 14/09/2021 4:49 am
  Aquest home es el director secundari de la banda de l'empastre!
  FUERA LA OLIGOCRACIA 14/09/2021 7:13 am
  Dialogar el que? Esto parece mas vien un chantaje. No se puede dialogar porque son dos cosas que no se pueden tolerar el uno al otro.
  bs 14/09/2021 8:43 am
  no cal

Nou comentari