Joan Carles I reapareix a un partit de tenis del seu amic Rafa Nadal

El rei espanyol fugit Joan Carles I està a hores d’ara veient el partit del tenista Rafael Nadal contra Andy Murray a Abu Dhabi, on viu des que va marxar d’Espanya l’any 2020. Joan Carles de Borbó no ha volgut perdre’s la Mubadala World Tennis Championship, un torneig d’exhibició en què participa Nadal, amic del rei emèrit. Joan Carles i Rafa Nadal són molt amics i el tenista s’ha manifestat al respecte de l’ex monarca en diverses ocasions. Una d’elles, la més sonada, al novembre del 2020, quan el tenista va dir que “pot ser” que Joan Carles s’hagi “equivocat” amb algunes accions, però que “sempre cal recordar el que ha fet per Espanya”.

A banda, Nadal ha felicitat aquest divendres el Nadal als integrants de les Forces Armades que es troben “lluny d’Espanya”, al mateix temps que els ha agraït la “gran feina” i la labor que realitzen per a tots els ciutadans. El missatge, gravat en un vídeo de prop d’un minut de durada, ha estat compartit en la xarxa social Twitter pel compte del Ministeri de Defensa. “El nostre gran Rafa Nadal felicita aquestes festes nadalenques als homes i dones de les Forces Armades desplegats en missions de pau en l’exterior”, han celebrat des del ministeri.

En el seu record als militars que es troben en missió, Nadal ha reconegut que “és difícil no poder compartir” unes “dates tan especials” amb les seves “famílies o éssers estimats”. “I per tot això us volia agrair la gran feina i la gran labor que feu per tots nosaltres”, ha afegit. L’esportista espanyol, que els ha desitjat un “molt bon Nadal i que 2022 sigui un gran any” per a tots, ha enviat “una abraçada molt molt forta” a tots els integrants de les Forces Armades. “Molts ànims aquests dies”, ha conclòs.

El seu missatge arriba el mateix dia en què torna a les pistes, concretament en les semifinals del ja tradicional torneig d’exhibició en aquestes dates amb Joan Carles entre el públic. Nadal s’enfronta a Andy Murray, qui va superar a l’anglès Donen Evans aquest dijous (6-3, 6-2), en el qual serà el seu primer partit des de la seva derrota en el torneig ATP de Washington enfront de Lloyd Harris, fa més de 130 dies.

Comentaris

  malaleche Desembre 17, 2021 | 20:03
  dios los cría y ellos se juntan ..... recuerdan fraude fiscal en San Sebastian año 2012 de un tal Rafael Nadal .....
  A. Nònim Desembre 17, 2021 | 21:41
  No sé qui dels dos és més fantasma , el Campechano O el rei de Manacor ?
  Ferran Desembre 18, 2021 | 09:06
  Es un dat pel ojete.

Nou comentari