Dos barons territorials i el veritable rei del PSC al Baix Llobregat. Aquest són els tres noms triats pel PSC com a candidats a senadors autonòmics. El nucli dur de la comissió executiva ha traslladat avui a la direcció del grup parlamentari socialista, els tres noms que hauran de representar la cambra catalana, en nom del PSC, al senat espanyol.

La terna la configuren, Manel de la Vega, exregidor del PSC a Tortosa i primer secretari del partit a les terres de l’Ebre. Pedagog ja va ser senador en la passada legislatura. Salvador Illa també ha afegit a la llista Antoni Poveda, emblemàtic alcalde dels socialistes a Sant Joan Despí i acabat d’escollir president de la potent federació de la formació al Baix Llobregat. Un home de plena confiança de l’aparell, perquè de fet, és n’és part imprescindible sobretot per la supervivència de la formació després de la patacada electoral posttripartit i l’escissió del sector més catalanista. Poveda és un veterà de les majories absolutes i la seva ascendència a les bases del partit el converteixen en un referent històric i de gestió.

Per la demarcació de Lleida, el PSC ha triat Lorena González Dios,  la regidora de l’Ajuntament de Balaguer, a la Noguera, té un suport explícit d’un dels valors territorials del partit, Òscar Ordeig. De fet, n’ha estat el seu principal aval. Segons el PSC, amb aquesta proposta es garanteix el criteri de representació territorial que defineix la Cambra Alta.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ramon C a abril 27, 2021 | 11:01
  Ramon C abril 27, 2021 | 11:01
  Podrien enviar al "president" Illa.
 2. Icona del comentari de: Rosli a abril 27, 2021 | 12:01
  Rosli abril 27, 2021 | 12:01
  Vuelve Cataluña.
  • Icona del comentari de: JKarlos a abril 30, 2021 | 11:56
   JKarlos abril 30, 2021 | 11:56
   Un tipejo que promueve la especulación inmobiliaria y el cierre de empresas tiene como premio una poltrona en el Senado. Puro país de mierda!!!
 3. Icona del comentari de: Ramon a abril 27, 2021 | 12:29
  Ramon abril 27, 2021 | 12:29
  El PSC havia set sempre un equilibri entre lerrouxisme per una banda i catalans progres podrits d'autoodi per l'altra. Però arran el tomb independentista es va quedar només amb el lerrouxisme. L'altre perfil ja el cobriria ERC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa