Cs pregunta al govern espanyol com compensarà “el mal reputacional” causat per Iglesias a la imatge d’Espanya

Els diplomàtics espanyols alerten ara del mal que han causat les declaracions a la imatge i reputació d'Espanya

Ciutadans vol saber com compensarà el govern espanyol “el mal reputacional” que ha causat a la imatge d’Espanya a l’exterior el vicepresident segon i líder de Podemos, Pablo Iglesias, amb el seu qüestionament de la qualitat democràtica a Espanya.

Les declaracions de Pablo Iglesias van arribar just després que el ministre d’Exteriors rus, Serguei Lavrov, desqualifiqués Espanya. La ministra d’exteriors espanyola, Arancha González Laya, va rebatre el vicepresident espanyol Iglesias recordant que Espanya “és una de les poques democràcies plenes del món segons els informes d’experts”. Els diplomàtics espanyols alerten ara del mal que han causat les declaracions a la imatge i reputació d’Espanya i de les seves institucions democràtiques en l’exterior, segons ha publicat el diari ‘El Mundo’.

SÁNCHEZ DESAUTORITZARÀ A IGLESIAS?


Ciutadans ha registrat una bateria de preguntes perquè el govern espanyol aclareixi en primer lloc si el president, Pedro Sánchez, desautoritzarà públicament al vicepresident Iglesias, i si creu que és un “eximent” per a les seves afirmacions el fet que les hagi realitzat en campanya electoral, com va assegurar aquesta setmana la ministra portaveu, María Jesús Montero. A més, demana saber si el Govern ja ha realitzat o pensa realitzar una estimació del “mal reputacional” que han suposat aquestes declaracions, i en aquest sentit li pregunta com el compensarà.

“El govern pensa dur a terme alguna acció per a assegurar que cap membre del Consell de Ministres incompleix el principi d’unitat d’acció de l’acció exterior espanyola recollit en la Llei 2/2014, de 25 de març, de l’Acció i del Servei Exterior de l’Estat?”, resa un dels interrogants que ha recollit Europa Press.

Més informació

Comentaris

  Tanino 12/02/2021 6:19 pm
  Cada dia dais más asco a la gente. Ciudagramos, la política hecha mierda.
  Mal nascuts 12/02/2021 5:09 pm
  A la fasc'sta de ciudadanos mala pecura ines atansadas, li fa molt de mal escoltar la veritat
  RAMON A 12/02/2021 5:05 pm
  Ara resulta que dir la veritat dona mala imatge,Es veu que el Riverita amb pilotes la donava bona

Nou comentari