Cristina Cifuentes, absolta del cas del màster

La Fiscalia l'acusava d'induir a la falsificació documental

L’Audiència Provincial de Madrid ha absolt l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes del delicte de falsedat documental del qual havia estat acusada per la Fiscalia per induir a la falsificació de l’acte del Treball de Final de Màster (TFM) del curs de postgrau que va cursar a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid (URJC) el 2012. Acompanyada del seu fill, Cifuentes ha assistit aquest matí a la seu judicial del carrer Santiago Compostela per conèixer la sentència, que ha estat notificada a les 12h als advocats de les parts i les mateixes acusades.

La fiscal Pilar Santos va sol·licitar al judici una condemna de tres anys i tres mesos per l’exlíder madrilenya per haver quedat acreditat que va induir la falsedat del document objecte del judici, ja que l’exdirigent popular era “l’única, la primera i l’última beneficiària” d’aquella falsificació.

La Fiscalia de Madrid i l’acusació que exerceix la Universitat Rei Joan Carles de Madrid (URJC) en el cas Màster estudien recórrer la sentència segons han informat fonts fiscals i jurídiques a Europa Press. Les acusacions estan analitzant el contingut de la sentència dictada aquest dilluns pels magistrats de la Secció 16 per a decidir si finalment impugnen la resolució.

La sentència absol a Cifuentes, però condemna a un any i sis mesos de presó a la professora de la URJC i directora del polèmic màster Cecilia Rosado i a tres anys de presó a l’exassesora d’Educació María Teresa Feito.

Comentaris

  fat boy 15/02/2021 3:08 pm
  Qui te padrins es bateja.
  Jeroni Munyós 15/02/2021 2:58 pm
  Curiós, condenen el director i el professor del "centre" que va falsificar el Màster de Cifuentes. Ens prenen per imbècils ? És clar que la pròpia Cifuentes no va falsificar res, la feina la varen fer uns altres... A més a més, què en diuen de la il·legalitat d'aquest màster, no el pensen anul·lar ?
  Ferran 15/02/2021 2:36 pm
  La jujujudicatura cada vez tiene el ojete más negro!!!
  Ramon 15/02/2021 1:30 pm
  Per un determinat perfil d'independentista tarugu, l'enemic no és Espanya sinó "el PP". Per aquest independentista tarugu, la corrupció de sociates i pudents o bé no existeix o bé és una fabricació de jutges o mitjans de comunicació "del PP". Per aquests tarugus, en canvi, la guerra bruta d'Espanya contra Convergència abans, contra el PdCat entremig i contra Junts per Catalunya ara, contra el nacionalisme català en qualsevol cas, sí que els mereix tot el crèdit.
  Ramon 15/02/2021 1:26 pm
  Hi ha independentistes que donen crèdit, o no, a la justícia espanyola, igual que el hooligan de futbol n'hi dóna, o no, a les decisions dels àrbitres. Però el pitjor del cas és que llur hooliganisme sol ser molt més esquerranista, que nacional.
  Lleida 15/02/2021 1:12 pm
  No hi ha remei. És dels seus.
  quina màfia 15/02/2021 1:12 pm
  I en diuen justícia, no me hagan más reir,
  Berta 15/02/2021 1:01 pm
  Ja ja la justicia es igual para todos ...... I un be negre !va marxem ja de aquet putu país
  gavanenc 15/02/2021 12:58 pm
  Com era d'esperar, els jutges compis l'han salvada..... Independencia judicial s'en diu
  Ganxò 15/02/2021 12:57 pm
  Res de nou. Com voleu que els jutges PP, que foten als catans a la presó per un referèndum, engarjolin a una dels seus. La seva coherència és manifesta

Nou comentari