El líder del PP, Alejandro Fernández, ha tornat a fer gala del seu sentit de l’ironia durant la sessió de control al Govern d’aquest dimecres al Parlament. Així, ha demanat al president del Govern, Pere Aragonès, que actui per aturar la violència contra la policia “malgrat que no sigui Chuck Norris“. “No li demano que faci de Chuck Norris, però entre aquest i les cursilades del seu conseller d’Interior hi hauria d’haver un saludable punt intermig que ara li explicaré”, ha ironitzat Fernández. El líder del PP català ha fet referència a les paraules del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que va proposar “obrir un procés d’escolta activa” perquè el conjunt de la ciutadania fos “partícep del procés de canvi”. “Què bonic, el crim organitzat tremola després de les paraules del conseller”, ha ironitzat el líder dels populars.

Aragonès li ha respost assegurant que “si al costat de Fernández Díaz i la corrupció policial i les mentires sobre el terrorisme el conseller Elena és un cursi, jo també ho sóc“. El president ha rebut els aplaudiments de gran part de la cambra abans de prosseguir amb la resposta. “Això de les cursilades ho hauríem d’anar desterrant perquè és una mostra testosterònica. Els temps són uns altres”, ha assenyalat el president.

El PP també ha exigit durant la seva compareixença al ple de control del Govern celebrat aquest dimecres al Parlament que es respecti a la policia. Fernández ha acusat el Govern d'”humiliar-los contínuament” i ha assegurat que “és normal” que la policia es manifesti contra l’executiu català. Aragonès li ha respost que el suport “es demostra amb fets” i ha explicat que aquest any hi haurà 400 vehicles més per als Mossos. “Revertirem les retallades que es van produir gràcies a les seves polítiques econòmiques i a la limitació salarial que van imposar del 2011 al 2015”, ha assenyalat el president per acabar la seva resposta.

Comentaris

    mala peça Octubre 20, 2021 | 11:09
    el alejandro ferñandez, per molta ironia que faci, a la realitat diu que ell continua en el costat franquista de la història

Nou comentari