Bicman publica un llibre amb il·lustracions de cançons de Lluís Llach

Jordi Magrià, el dibuixant conegut com a ‘Bicman‘, publica Homenatge a Lluís Llach, un llibre amb il·lustracions inspirades amb les lletres d’algunes cançons de Lluís Llach. “Darrerament m’estic plantejant deixar de dibuixar sobre el Procés i començar a fer-ho sobre altres coses”, afirmava l’il·lustrador en una entrevista amb el diari El Món el passat mes d’abril. I ho està aconseguint, perquè no totes les cançons sobre les que ha dibuixat Magrià estan relacionades amb la llibertat del nostre país.

Portada d''Homenatge a Lluís Llach'
Portada d”Homenatge a Lluís Llach’

En una nova conversa amb El Món, Bicman reconeix que “el Procés està ja una mica cremat“, però admet que deixar de dibuixar sobre el moviment per aconseguir la independència de Catalunya és “complicat” perquè sempre apareixen nous temes sobre els que sent la pulsió per dibuixar. “Ara estic fent dibuixos sobre tots els represaliats, com per exemple els 9 de Lledoners“, explica.

Lluís Llach és una bona figura per iniciar aquest trànsit per acabar dibuixant coses que no tinguin gaire a veure amb la política. És algú del món de la música, però “és algú que sempre ha lluitat per la llibertat del nostre país”. “Sempre he sentit una gran admiració cap a ell“, manifesta Magrià en declaracions a aquest diari.

Una de les planes d''Homenatge a Lluís Llach'
Una de les planes d”Homenatge a Lluís Llach’

En Bicman explica que Lluís Llach no ha tingut cap tipus de participació directa amb el llibre. El llibre funciona de la següent manera: A cada plana hi ha una pàgina en la qual hi apareix escrita la lletra d’una cançó de Llach, i a l’altra pàgina hi ha una il·lustració dibuixada per en Jordi Magrià i que s’ha inspirat en aquella cançó en particular. També apareixen codis QR que enllacen directament amb la cançó del costat, de manera que els lectors poder llegir la lletra a la vegada que escolten un arxiu d’àudio o un vídeo en el què apareix Lluís Llach interpretant la cançó.

Comentaris

    MHP Novembre 03, 2021 | 17:23
    Bicman es el que fabrica els bolis Bic? Qui és aquest paio?
    Luisnomeacuerdo Novembre 03, 2021 | 22:15
    Con diez páginas sobran.

Nou comentari