Aznar, sotmès a l’interrogatori de Boye: “Si està sol per què es posa la mascareta?”

L'expresident espanyol compareix telemàticament des de casa seva amb la cara tapada

L’expresident del govern espanyol José María Aznar, que declara aquest dimecres en el judici per la caixa B del PP telemàticament des de casa seva amb una mascareta que li tapa pràcticament tot el rostre, s’ha hagut de sotmetre aquesta tarda a l’interrogatori de Gonzalo Boye, que participa en el procés judicial com un dels advocats de l’acusació popular. Quan el president del tribunal, José Antonio Mora Alarcón, l’ha introduït, Aznar ha preguntat si es tractava de l'”advocat de Puigdemont”, una pregunta que ha quedat en l’aire perquè s’ha estimat que no era pertinent. Acte seguit Boye ha començat a interrogar-lo preguntant-li primerament si en la sala des d’on compareixia estava sol. “Sí, estic totament sol al despatx de casa meva”. L’advocat de Puigdemont li ha indicat aleshores la contradicció que suposava dur mascareta estan sol a casa. “La porto perquè jo segueixo les recomanacions de les autoritats sanitàries, que recomanen portar mascareta i jo la porto”, ha replicat Aznar. Boye ha continuat indagant en la contradicció, però el president del tribunal l’ha acabat tallant: “Perdoni, deixem-ho aquí”. L’advocat ha acatat les indicacions de l’autoritat judicial: “Ho deixem aquí, no hi ha problema”.

Comentaris

  ciutada del mon 25/03/2021 6:09 pm
  a veure aznar em cau no mal lo seguent, jo soc federalista, i republica i ,d'esquerres i ell de dretes monarquic, i nazionalista espanyol, es a dir estic tan lluny d'ell com del torra o el fuigpelmont, altres nazionalistes de dretes pero de una patria mes petita, dit aixo que porti o no mascareta es lo de menys, l'important es si diu o no la veritat, i jo crec sincerament que no la diu i menteix i aixo es un delicte , un testigo, ha de dir sempre la veritat a un judici i si menteix es delicte i ell rajoy i altres han mentit nomes el diputat navarro del pp del burgo ha dit la veritat, aixo es l'important l'altre es sincerament secundari, jo a ma casa si em surt de baix em poso la mascareta i ja esta.
  Donec Perficiam 25/03/2021 12:53 pm
  Mafia pura. Deixebles de Franco en pura esència. En Corleone era un macarra, però la mafia del PP a Caspaña actua amb impunitat, premeditació i al-levosia, i crueltat sense escrupols. Sino que investiguin els 14 morts del cas Gurtel, en estranyes circunstàncies i justament poc abans de tocar-los declarar davant els jutges....
  Ramon A 25/03/2021 11:45 am
  Ha passat del “Quien te ha dicho a ti las copas de vino que yo tengo o no tengo que beber? Déjame que las beba tranquilo, A mi no me gusta que me digan que no puedo ir a más de tanta velocidad, no puede usted comer hamburguesas de tanto, no puede usted comer esto, debe comer esto y además le prohibo beber vino” al “Jo respecto allò que diguin les autoritats”... Quin fàstic de "personatge".
  Nomar 25/03/2021 11:33 am
  Amb una mascareta fins a les celles. No l'anomenem pallasso perquè fora un insult als actors que es dediquen a fer riure i a més a més l'ex i ecs president de govern espanyol Aznar, no fa riure gens. Vergonya aliena ! Cada dia comprenc menys què fem encara els catalans dins d'Espanya.
  Lladres 25/03/2021 9:14 am
  O de tan lladre li fa vergonya anar a cara descoberta.
   Carmen 25/03/2021 10:01 am
   Amb la cara tapada no es veu tant quan mateix, hi ha gent que sap interpretar molt be la gesticulació
  Anònim 25/03/2021 12:26 am
  Yo no sé si tenía apuntador o no,es posible,pero envés de contarnos el interrogatorio,perdemos el tiempo en que porque lleva mascarilla y este es el gran abogado Boye,pues lleva mascarilla porque le sale de los cojones,menuda tontería.
  1
  283
  Respon
   @Anònim 25/03/2021 11:17 am
   "Menuda tontería" ? L'inefable Aznar L'any 2007: "A mí no me gusta que me digan no puede ir usted a más de tanta velocidad, no puede usted comer hamburguesas de tanto, debe usted evitar esto y además a usted le prohíbo beber vino [sic]" Ara tot d'una ha canviat en sentit contrari ? I fins i tot duu mascareta fins les celles allà on no és necessari senzillament perquè està tot sol i doncs, no pot contaminar ningú ni ningú el pot contaminar a ell ? Anònim espanyolista, demà m'afaitaràs que avui no duc el ral.
  Tano 24/03/2021 9:17 pm
  Porque su aliento apesta
  Horaci 24/03/2021 7:27 pm
  Tot espanya sap a aquestes alçades qui son Rajoy, Asnar, Cospedal i tutti quanti .... i potser els de mes amunt els volen treure de l'escenari quan abans millor per la pudor de corrupció insuportable cara a Europa
  Ricard 24/03/2021 6:25 pm
  O sigui que Aznar tenia un apuntador a la vora.

Nou comentari