El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Fernández demana “decisions dràstiques” sobre el futur de Casado
  • CA

El president del PPC, Alejandro Fernández ha demanat “decisions dràstiques que donin la veu a l’afiliat ja” davant de la crisi en què es troba el seu partit en aquest moment. En concret, s’ha dirigit a Pablo Casado el fins ara líder de la formació de dretes, però que podria deixar el seu càrrec davant de les tensions que s’estan generant dins del partit. “Ja no és un mer conflicte intern de poder, sinó un divorci traumàtic”, ha explicat Fernández en una piulada a Twitter.

L’enforntament ha estat entre el president del partit, Pablo Casado i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Casado ha estat acusat d’espiar les accions de Ayuso i de contractar de amnera irregular a alguns familiars. Unes acusacions que han fet trencar el partit i les opinions s’han dividit entre el líder del partit i la líder de la comunitat autònoma. Això ha desenvocat en una gran lluita interna i ha aixecat veus reclamant ja no només el cessament del secretari general del PP, Teodoro García Egea, sinó també la dimissió de Casado. “Davant d’una cosa així, no ens podem quedar tocant la lira observant l’incendi”, ha dit Fernández.

La tensió ha escalat entre els barons, que ja s’han anat posicionant en ambdós costats de la balança. Tot i això, el Comitè de Direcció encara no ha près cap decisió entorn a la qüestió. De fet, la reunió ha durat més de quatre hores aquest dilluns i s’espera que es continui debatint durant la tarda.

L’enfrontament entre Ayuso i la cúpula del PP va saltar a l’esfera pública arran del suposat espionatge que des de la formació s’estava fent a l’entorn de la presidenta madrilenya i que va revelar que el seu germà, Tomás Díaz Ayuso, es va embutxacar 55.850 euros més IVA per la compra de mascaretes a la Xina per part del govern regional. Tot i això, Ayuso assegura que no hi va haver cap irregularitat i, de fet, ha presentat els papers a la Fiscalia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tenim memòria a febrer 21, 2022 | 18:39
    Tenim memòria febrer 21, 2022 | 18:39
    Ni cas, el PP sucursalista no hi pinta res, a sobre aquest individu és qui el dia 23 de setembre del 2019 durant una ràtzia de 500 agents de les forces d'ocupació contra independentistes, anomenada encara ara "farsa operació judes" va escriure : "como ya dije tenian bombas, repito tenian bombas".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa