Trump demana als manifestants que marxin del Capitoli però insisteix en les “eleccions robades”

L'encara president dels Estats Units es manté en la seva tesi de frau electoral

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha demanat als manifestants que han assaltat el Capitoli que se’n vagin ” casa“, amb paraules de reconeixement cap a ells (“sou molt especials“) i un altre cop insistint que en les eleccions nord-americanes en les quals va guanyar Joe Biden hi va haver frau electoral. “Heu de tornar a casa”, ha dit, apel·lant a la necessitat que “ningú acabi ferit” i al respecte a les forces de seguretat.

No obstant, ha insistit que les eleccions van ser “robades“, una cosa que segons ell “tothom sap, especialment l’altra part”. En aquest sentit, considera que els comicis del novembre van ser “fraudulents”.

Trump ha justificat la irrupció al Capitoli amb un nou comentari a Twitter on reitera les seves teories de frau electoral. “Això és el que passa quan es roba una victòria sagrada i claríssima a gran patriotes que han estat tractats malament i injustament durant molt de temps“, ha afirmat Trump. “Aneu a casa amb amor i pau”, ha afegit el republicà, que ha assegurat que aquest 6 de gener “és recordarà per sempre”.

Comentaris

    JordiP 07/01/2021 9:57 am
    Aquest psicòpata no és més que un pobre aspirant a aprenent de Tejero. No vol perdre la presidència dels EEUU però passarà a la posteritat com un autèntic "loser" i, a més un fracassat que ha intentat mantenir amb les armes (de civils armats mentalitzats pels seus missatge d'odi) ) un lloc que la democràcia, en el seu transcurs normal, ha traspassat a una altre candidatura. Vergonya, ianquis, vergonya!
    Bot 07/01/2021 3:19 am
    Capitoli: false flag

Nou comentari